MENÜ

Bu ‘aşk' karşılıklı!

Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Vagner Love, menaceri aracılığıyla bonservis pazarlığını takip ediyor. Brezilyalı futbolcunun, hem ligde şampiyonluğa oynaması hem de Devler Ligi faktörü sebebiyle Siyah-Beyazlılar’a sıcak baktığı öğrenildi.

Bu ‘aşk' karşılıklı!

Siyah-Beyazlılar, Cenk Tosun’un 22 milyon Euro karşılığında Everton’a gönderilmesinin ardından milli yıldızın yerini doldurmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu doğrultuda Premier Lig’den birçok isimle temaslarını sürdüren ancak istediği geri dönüşü alamayan yönetim, gözünü Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor’un golcüsü Vagner Love’a dikti. 33 yaşındaki futbolcu için kulübüyle ilk teması kuran Başkan Fikret Orman’ın, pazarlıkları sürdürdüğü öğrenildi.

Kulübü 5 milyon istiyor!

Aytemiz Alanya’nın 5 milyon Euro’luk isteğinde ısrarcı olduğu, Kartal’ın ise son olarak 3 milyon Euro’luk (14 milyon TL) teklif sunduğu ve futbolcu artı bir miktar para seçeneğinin de masada olduğu kaydedildi.

Flamengo’yu taca attı!

Eski kulübü Flamengo’dan önceki hafta gelen transfer teklifine olumlu yanıt veren ve Brezilyalı basınına da bu görüşünü açıklayan tecrübeli futbolcunun, kendisi için Beşiktaş’ın devreye girmesi sonrasında rotasını Siyah- Beyazlılar’a kırdığı bildirildi. Menaceri aracılığıyla Aytemiz Alanya ve Beşiktaş arasındaki pazarlıkları takip eden Love’ın, Devler Ligi faktörü sebebiyle Kara Kartal’da forma giymeye istekli olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ