MENÜ

Çukur dizisi 13. bölüm fragmanı izle | Çukur dizisi 12. bölüm özeti

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur 13. bölüm fragmanı ve Çukur 12. bölüm özeti izle. Çukur'un 13. Bölümünde; Çukur’da dengeleri alt üst edecek büyük yüzleşme gerçekleşir. İdris Koçovalı ve Vartolu artık karşı karşıyadır. İşte heyecan veren Çukur sahneleri...

Çukur dizisi 13. bölüm fragmanı izle | Çukur dizisi 12. bölüm özeti

Çukur dizisi 13. bölüm fragmanı

Çukur'un 13. Bölümünde;
Çukur’da dengeleri alt üst edecek büyük yüzleşme gerçekleşir. İdris Koçovalı ve Vartolu artık karşı karşıyadır. Oğlunun yaşadığını öğrenen İdris, onun peşine düşerken; Yamaç ise Vartolu’nun kimliğini çözmeye çok yaklaşır. Sena, Çukur’dan kaçmaya ve her şeyi arkasında bırakmaya çalışırken Çukur’un ona ihtiyacı olduğunu fark eder. Yamaç’la yol ayrımında olan Sena, aklını mı yoksa kalbini mi dinlemesi gerektiğini sorgular. Sultan ve Paşa ise geçmişi halının altına itmeye çabalarken geçmiş onların peşini bırakmaz. Yamaç’ın hedefine yaklaştığını hisseden Vartolu, onun önüne türlü engeller çıkarsa da kendi açığıyla her şeyi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacaktır.

Çukur fragman izle




Çukur dizisi 12. bölüm özeti

Çukur son bölümde Vartolu'nun tapuların işlemlerini devreye sokması yeni gelişmelerin yaşanmasına neden olmuştu. Sena’nın Yamaç tarafından geri dönmeye ikna edilmemesini isteyen Sultan, gelinlerine bir tercih yapması gerektiğini ve onun da tercihini yaptığını söyleyecek.

Yamaç, Münir ile ilgili yaşanan gelişmenin ardından adeta çılgına dönecek. Abisi ile birlikte sürekli görüşme gerçekleştiren Yamaç, Münir’in durumunu sorgulamak üzere gittiği mekanda ret cevabı alınca masayı yumruklamaya başlayacak. Sena ve Yamaç ayrılığı sonrasında genç kız ilk kez tek başına adım atmaya başlayacak. İpotekler konusunda Yamaç’a kendisinin akıl verdiğini söyleyen abisi ise yaşadıkları zorlu sürecin altını çizecek. Öte yandan evlerin ipotek edilmesinden İdris’in haberinin olup olmadığı sorulan Yamaç, babasına haber vermediğini duyuracak.

Baykal’ın satranç hamleleri gibi adımları tıkır tıkır işlerken, Yamaç ise içlerindeki haini bulmaya odaklanır. İdris, aldığı mektup sonrasında geçmişin perdesini aralamaya kararlıdır. Bunu, evinde sağladığı düzen için büyük bir tehdit olarak gören Sultan tehlikeli bir hamle yaparak Paşa’dan yardım ister. Koçovalı Ailesi’nde gerilim doruk noktasına çıkarken, çember herkes için giderek daralmaktadır! Baykal tarafından tehdit edilen Vartolu, biricik Saadet’ini kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalırken, Yamaç Sena’dan gelen boşanma haberiyle yıkılır. Sena’nın hayatını riske atarak öğrenecekleri, her şeyi değiştirecektir.


Çukur dizisi 22 Ocak Pazartesi günü Show Tv ekranlarında yayınlanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ