MENÜ

Bursaspor coştu!

Moussa Sow transferiyle bombayı patlatan Bursaspor durmuyor... Yeşil- Beyazlılar, dün Grozav ile resmi sözleşme imzalarken, 24 yaşındaki Nijeryalı Abdullahi Shehu’yla da her konuda anlaştı.

Bursaspor coştu!

Paul Le Guen yönetiminde sergilediği performansla alkış alan Bursaspor, devre arası transfer dönemine damga vurmaya devam ediyor. Moussa Sow’u uzun uğraşlar sonuncuda kiralayan Yeşil-Beyazlılar, 2 ismi daha bitirdi. Daha önce Gheorghe Grozav ile anlaşan Timsah, Rumen kanat oyuncusuyla 2 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Karabükspor’la sözleşmesini fesh edip Bursa’ya gelen Grozav, “6 ay benim için test gibi olacak. Sonrasında 2 yıl daha kalabilirim. Karabük’te futbol harici problemler vardı. Buraya savaşmaya geldim” dedi.

Kulübü ikna ediliyor

Anlaşılan diğer oyuncu da Nijeryalı Abdullahi Shehu. Hem ön libero hem de sağ bek bölgesinde görev yapabilen 24 yaşındaki yıldız isimle her konuda anlaşıldı. Geçtiğimiz sezonun başında Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Anorthosis’e transfer olan Shehu’nun önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Genç futbolcu, Nijerya Milli Takımı’nda da 16 maça çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ