MENÜ

Beşiktaş'ta son dakika! Negredo ve Quaresma...

Slimani için Leicester ile görüşen Beşiktaş, cevaba göre hareket edecek. Teknik Direktör Güneş’in, ‘Larin ile Negredo bana yeter’ raporunun ardından transfere astronomik ücretler harcanmayacak.

Beşiktaş'ta son dakika! Negredo ve Quaresma...

Devre arası transfer döneminde artık sona doğru yaklaşan Beşiktaş Yönetimi, yaptığı ön çalışmaların ardından, deyim yerindeyse frene bastı.

Önce Larin ile görüşen fakat bu oyuncuya henüz ıslak imza attırmayan siyah-beyazlı idareciler, Slimani’den gelecek habere göre hareket edecek. Önceki gün Londra’da bu oyuncu için kıran kırana pazarlıklara giren ve Leicster City’nin son kararını bekleyen Beşiktaş, olumlu cevap gelmesi halinde Larin’i hemen kiralayacak.

Forvet için son 12!

Slimani dışında Aytemiz Alanyaspor’da oynayan Vagner Love’u gündeminde tutan yönetim, rotasını belirleyecek. Forvet konusunda İngiltere’ye seferinden önce yönetime “Larin ile birlikte Negredo benim için yeterli olabilir. Astronomik rakamlar verilerek yeni bir golcü almak riskli olabilir” yönünde rapor veren Teknik Direktör Şenol Güneş’in, makul rakamlar olması durumunda Slimani’ye ‘evet’ dediği bildirildi.

Avrupa'nın en borçlu kulüpleri belli oldu

Güneş’ten veto

İngiltere’de bir dizi temaslardan sonra Türkiye’ye gelerek beklemeye geçen Beşiktaş, sadece gelecek habere değil, takıma yağan tekliflere göre de hareket edecek. Çin’den teklif alan oyuncular arasında bulunan Negredo için yönetimle konuşan Güneş’in “Devre arasında aynı bölgeden iki as oyuncu göndermek büyük bir risk. Cenk iyi bir paraya gitti. Negredo sezon sonuna kadar takımda kalmalı. Aynı zamanda Quaresma da bir yere gönderilmemeli” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Kaynak: Skorer

Beşiktaş'ta baş döndüren trafik!

Haberin Devamı
YORUM YAZ