MENÜ

Yiğithan'ın sakatlığında acı gerçek

Sparta Rotterdam’a transferi yaşadığı şanssız sakatlığın ardından yatan Yiğithan Güveli, oturma ve çalışma iznini daha önce alabilse Hollanda’nın yolunu tutacaktı.

Yiğithan'ın sakatlığında acı gerçek

Sparta Rotterdam’a kiralanarak yurt dışına açılma şansı yakalayan ancak 1 haftadır oturma ve çalışma izni gibi prosedürleri bekleyen Yiğithan Güveli, büyük talihsizlik yaşadı.

Evrakların gecikmesinin ardından, İstanbulspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında sakatlanan genç yıldızın transferi yattı. Sol bacak hamstring kasında bulunan 3 koldan biri kopan 19 yaşındaki futbolcu, kariyerinde yurt dışına açılma şansını yakalamışken, bunu kılpayı kaçırdı.

Çalışma izni gibi prosedürler yetişmiş olsa ve Yiğithan Sparta Rotterdam’ın yolunu tutsa, teknik direktör Dick Advoocat da ona Vitesse maçında forma şansı verecekti.

Öte yandan Sparta Rotterdam Yiğithan’ın yerine yeni bir ismi gündemine aldı. Dick Advocaat’ın da genç oyuncuyu kadrosuna katamamasına çok sinirlendiği ve hesaplarının da bozulduğu öğrenilirken, Rotterdam kulübü, AZ Alkmaar takımından Rens Van Eijden’i renklerine bağlamak için harekete geçti.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ