MENÜ

Tolgahan İmal'ın İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın İzmir at yarış tahminleri

19 Ocak Cuma İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Güç POWER KING’de!

1.AYAK: Uzun mesafeli kum pist yarışlarında startla birlikte liderliği alan POWER KING, düzlüğe yeterli avansla çıktığında rakip tanımaksızın potoya uzanmakta. Son yarışını bugünkü aprantisi Enis Emre Doğru idarsinde kolay kazanan safkan, aynı zamanda bu mesafede 2.23.24 ile en iyi derecenin de sahibi. Son yarışına oranla 9 kg uygun bir sıklet ile start alacak olması da ayrı bir avantaj. Bir kez daha çıktığı gibi kazanmasını beklediğim safkanı günün bankosu olarak değerli FANATİK HİPODROM okurlarına öneriyorum.

2.AYAK: Hüseyin Özsakallı anısına düzenlenen mücadelede, 2017 yılını çok iyi geçiren AYZA ön plana çıkmakta. Yaklaşık üç ay sonra gördüğü yarışında tabelayı tamamlayan yetenekli kısrak, artan kondisyonuyla hemcinslerinin bir adım önündedir. Kısa mesafeli sürat yarışlarında etkili performanslar sergileyen ERENDIRA ve bu mesafede 1.13.71’i bulunan BADEGÜL ise en ufak hatasını geri çevirmeyecek öncelikli rakipleridir. Birincilik mücadelesinin daha ziyade bu üç isim arasında cereyan etmesini bekliyorum.

3.AYAK: Emiralem Koşusunda, bugüne kadar katıldığı 19 koşunun 9 tanesinde rakiplerini geride bırakan, kalan 7 tanesinde ise tabelada yer bulan PATRONİÇE, hatırı sayılır bir başarıya ulaşmış durumda. Son yarışlarında sert rakipleri arasında ezilmeden mücadele veren yetenekli kısrak, bu kez hemcinsleri arasında yeniden kazanabilir. İzmir kumunda bir başka koşan MY SULTAN, ilerleyen günlerde çok farklı işler yapmasını beklediğim BEYZA SULTAN ve son haftalarda formunu geliştiren NİLDA ise ayrımsız şekilde düşünülmesi gereken rakipleridir.

4.AYAK: Temsilcileri özellikle 3 yaşından sonra gelişimini tamamlayan ve daha iyi koşmaya başlayan After Market’in istikrarlı tayı UNDAUNTED FOR, usta jokeyinin idaresinde ilk şans verdiğim isimdir. Ancak işinin o kadar da kolay olmadığı aşikar. Gün geçtikçe formunu geliştiren UTKUN BABACAN ve mesafeye olan yatkınlığıyla ÇINARBEY ise en ufak hatasında devreye girecek rakipleridir.

5.AYAK: Kendisi ve tayları sahalarımızda iz bırakmış bir kısrak olan Sado ile aynı anne hattından gelen TURBO DELUXE, istikrarlı yarışları ve tecrübesiyle kazanmaya yakındır. Yine kazanmamak için ayak diremesi halinde benzer deneyimdeki CIMBIZ devreye girecek ilk rakibidir. Son yarışında startta oyalanmasına rağmen tabelayı tamamlayan HAREM DİLBERİ ve etkili jokeyiyle DOĞANŞEHİR GÜZELİ mutlak suretle kuponlardaki yerini alması gereken diğer isimlerdir.

6.AYAK: İdeal koşulları altında start ala SELDANINOĞLU, İzmir’in en çok kazanan jokeyi Mustafa Çiçek idaresinde favorimdir. 11 handikap puanı ile farkını belli eden YOLBULAN elbette sert rakibi pozisyonundadır. Toparlanan GARANTİ, starttan sağlıklı bir çıkış yapabilirse KAFADAR ve sürprizde SONKALELİM ise ihmal edilmemesi gereken diğer safkanlardır. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 4 ) ( 1.6.5 ) ( 4.2.5.3 ) ( 2.3.1 ) ( 5.2.6.3 ) ( 3.6.4.1.2 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ