MENÜ

Pepe'den kötü haber

Osmanlı maçında adalesinde ağrı hisseden Portekizli yıldızın, Antalya maçına yetişmesi zor gözüküyor. Vida’ya da kontenjanda henüz yer açılamadığı için savunmada Tosiç-Mitroviç ikilisinin oynaması yüksek ihtimal.

Pepe'den kötü haber

Antalya kampında adalesi gerilen ve bu yüzden Beşiktaş’ın son üç idmanına katılamayan Pepe, eski sağlığına kavuştuktan sonra Osmanlıspor karşılaşmasında ilk 11’de sahne almıştı. Ancak Osmanlı karşılaşmasının ikinci yarısında adalesini tutan Portekizli yıldız, 56. dakikada yerini Anderson Talisca’ya bırakmıştı. Sağlık heyetinin hemen tedavi altına aldığı tecrübeli stoperin dinlendirilmesi gerektiği ve bu sebepten pazar günkü Antalyaspor deplasmanında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Sıkıntı kaleci Boyko

Bunun yanı sıra kaleci Denys Boyko’nun, Club Brugge’a kiralık olarak gitmesinin henüz gerçekleşmemesi nedeniyle yeni transfer Vida’ya da, yabancı kontenjanında yer açılamadı. Bu yüzden Şenol Güneş’in, savunma hattında sıkıntı yaşayacağı ve bu bölgede Dusko Tosiç ile Mitrovic’i oynatmayı planladığı ifade edildi.

Şenol Güneş'ten son uyarılar


18 Ocak Süper Loto sonuçları - Büyük ikramiye 34 milyon TL'yi aştı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ