MENÜ

Karşıyaka'da tarihi gün

Tarihi bir dönemeçte olan Karşıyaka'da tüm camianın merakla beklediği olağanüstü genel kurul yarın yapılacak. Ağır borç yükü ve şirketleşme görüşmelerinden sonuç alamayınca Başkan Mutlu Altuğ ve yönetiminin istifa ettiği yeşil-kırmızılılarda Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Dairesi'ndeki kongre saat 18.00'de başlayacak.

Karşıyaka'da tarihi gün

Tüzük gereği 2 güne yayılacak kongrede ilk gün yönetim ve denetim kurulları faaliyet raporları okunacak, yönetim ibraya sunulacak.

İkinci gün ise aynı saatte yeni yönetim seçilecek. Aylardır şirketleşerek dışarıdan ortak alıp borçlarından kurtulmaya çalışan Kaf-Kaf'ta kongre öncesi son haftada Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, kulübün tamamına talip oldu.

Pınar Karşıyaka'nın 20 yıldır isim sponsoru olan Yaşar Holding ise şirketleşme kararı alınırsa camianın takdirine göre basketbol şubesine talip olduklarını açıkladı. Kongrede kulübe sürpriz tekliflerin gelebileceği de iddia ediliyor. Şirketleşmeyle ilgili teklifler, kongre üyelerinin oyuna sunulacak. Sancak'ın teklifinin kabul edilmesi durumunda sezon sonuna kadar camia içinden ve Sancak'ın yakın çevresindeki işadamlarından bir yönetim kurulacak. Sezon sonuna kadar gerekli bütçe oluşturulacak. Bu yönetim bir yandan futbolda uçurumun kenarında olan kulübü yönetirken diğer yandan şirketi kurarak sezon sonunda Mesut Sancak'la birleşmeyi sağlayacak.

SANCAK'TAN HOLDİNGE ÇAĞRI

Karşıyaka'da kurtuluş yolu olarak görülen şirketleşmenin karara bağlanıp yeni yönetimin seçileceği kongre öncesi kulübe talip olan Mesut Sancak, basketbol şubesinin yönetimini devralmak isteyen Yaşar Holding'le görüştü. Sancak'ın holding cephesine, "Kulüp dernek olarak kalacaksa transfer yasağı desteğinizle açılmalı. Şirketleşecekse futbolu ben, basketbolu siz alın, borcu yarı yarıya ödeyelim veya ya siz tüm kulübü alın ya da kongre üyeleri uygun görürse ben alacağım" dediği öğrenildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ