MENÜ

Fenerbahçe'de Van Persie restleşmesi!

Feyenoord ile düşük bir ücret karşılığı anlaşan Van Persie, F.Bahçe’den alacağı olan 2.5 milyon euroyu istiyor. Sarı-Lacivertliler, ise RvP’nin alacağının bir kısmını Hollandalı ekipten talep ediyor.

Fenerbahçe'de Van Persie restleşmesi!

Fenerbahçe'de Robin van Persie krizi devam ediyor. 34 yaşındaki oyuncu, Feyenoord ile anlaştı. Hatta tecrübeli oyuncu altyapısından yetiştiği Hollanda ekibi ile protokol sözleşmesi bile yaptı. Ancak Hollanda ekibinden düşük bir ücret alacak olan RvP, F.Bahçe’den alacağı olan 2.5 milyon euronun peşine düştü. Feyenoord’un transferi bedelsiz bitirmek adına “Sözleşmeni boşa çıkar” diyerek topu üzerinden atmasından sonra 34 yaşındaki golcünün Hollandalı menajeri Kees Vos, Sarı-Lacivertli yönetimin kapısına dayandı. Yaklaşık 2 haftadır Türkiye’de olan Hollandalı temsilci, görüşmelerine aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber

MENAJERİ İNATÇI ÇIKTI

Kees Vos, başta F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım olmak üzere görüştüğü tüm yöneticilere, “Oyuncum Türkiye’den ayrılmak istemiyor. Siz onu göndermek istiyorsunuz. O zaman tüm alacaklarını ödeyeceksiniz” diyor. F.Bahçe cephesi ise paranın en azından 2.5’un 1 milyon eurosunu Feyenoord’a ödetmek için diretiyor.

Kaynak: Akşam

İşte resmi sitesi en popüler kulüpler

Haberin Devamı
YORUM YAZ