MENÜ

Sivas'a yıldız yağmuru

Transferde şu ana kadar yalnızca Karabük’ten Paul Pap’ı alan Sivasspor pimi çekti... Yönetimin patlatmak istediği bombaları teknik direktör Samet Aybaba açıkladı: Robinho, Saivet ve Tunay Torun...

Sivas'a yıldız yağmuru

Süper Lig’in ikinci yarısının ilk maçında sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. İdman sonunda transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Aybaba, dünyaca ünlü yıldız Robinho, Newcastle United’dan Henri Saivet ve Tunay Torun’la görüşmelerinin devam ettiğini ifade etti ve şunları söyledi:

‘İyi oyuncu alacağız’

“Biz bunlarla ilgili raporu verdik yönetimimize. Onlar çalışıyorlar. Devre arası iyi oyuncu bulma konusunda sıkıntı var. Oynayan oyuncu bulma konusunda sıkıntı var. Onlar da değerlendiriyorlar ekonomisi nasıl olur diye. Herhalde birkaç gün içerisinde bir iki tane oyuncu ile ilgili transfer gerçeklemiş olacak. Gündemdeki isimlere yakın isimler. Onların dışında pek fazla isim yok zaten. Zorlanıyoruz kolay değil bu devre arası transfer. Robinho ile ilgili görüşüyorlar, İngiltere’den Saivet ile ilgili görüşüyorlar, yerli oyuncu var bir kaç tane. Tunay Torun ile görüşüyorlar. Görüşmeler yapıyorlar. Umarız hepsini kadromuza katarız.”

Lato’da büyük gün

Sivasspor uzun süredir gündeminde olan Latovlevici transferine de bugün kesinlik kazandırmak istiyor. Edinilen bilgiye göre Galatasaray’da ki geleceği hala belirsizliğini koruyan Rumen sol bek için bugün Sarı-Kırmızılı takımla son kez temasa geçilecek. Sivasspor Yönetimi, alacağı yanıta göre transferde yol haritası belirleyecek.

Uğur Çiftçi, Galatasaray’a doğru

Haberin Devamı
YORUM YAZ