MENÜ

Oktay Derelioğlu gençlere güveniyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un teknik direktörü Oktay Derelioğlu, genç oyuncularına güvendiğini, sıkıntılı süreci birlikte aşacaklarını düşündüğünü söyledi.

Oktay Derelioğlu gençlere güveniyor

Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Oktay Derelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç kadrolarıyla lige devam edeceklerini belirtti. İmkanlar dahilinde en iyi mücadeleyi verip toparlanma arzusunda olduklarını ifade eden Derelioğlu, istekli ve arzulu olduklarını, her maça da galibiyet hedefiyle çıkacaklarını vurguladı.

Yaşanan sıkıntıların genç oyuncular için aynı zamanda avantaj olduğunu anlatan Derelioğlu, şöyle konuştu:

Genç arkadaşlarımıza sık sık bunu anlatıyoruz. Biz gücümüzü bilerek yolumuza devam edeceğiz. Hiç bir takımdan çekinmiyoruz. Genç arkadaşlarıma çok güveniyorum. Onlarla beraber bu sıkıntılı süreci aşabileceğimizi düşünüyorum.

Oktay Derelioğlu: Yenilmekten korkmuyoruz

Derelioğlu, kentin Gaziantepspor’a olan sevgisini en iyi bilen insanlardan birisi olduğuna dikkati çekerek, "Taraftarımız, istediği zaman bu kulübün formasını giyen herkesi her şeyiyle savaşmaya iteceğini biliyorum. O yüzden bizi maçlarda yalnız bırakmasınlar. Gaziantepli taraftar kardeşlerimizle yeni bir sayfa açmak için içerideki ve dışarıdaki tüm maçlarımızda taraftarımızı yanımızda görmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Ligde 4 puanla son sırasında bulunan Gaziantepspor, 21 Ocak Pazar günü deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak.

GAZİANTEP (AA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ