MENÜ

Halil Mutlu: Ceza alıp kampta kalan tek sporcuyum

2 ay önce hayatını kaybeden efsane halterci Naim Süleymanoğlu’nu anma törenine katılan dünya şampiyonu halterci Halil Mutlu anılarını anlattı.

Halil Mutlu: Ceza alıp kampta kalan tek sporcuyum

Efsane halterci Naim Süleymanoğlu’nu anma törenine katılan dünya şampiyonu halterci Halil Mutlu anılarını anlattı. İzmir’de kampta oldukları bir dönemde kamptan kovulduğunu anlatan Halil Mutlu şu ifadelere yer verdi;

“Şu an ki eşim o zaman kız arkadaşımdı. Aramızda limoni bir şeyler oldu. Naim ağabeye sürekli söylerdim; ‘Şu kamptan beni bir kovsalar da gidip kız arkadaşımla aramı düzeltsem’ diye dertleşirdim. O Ankara’daydı. Bilerek yapmadığım bir hatadan dolayı yönetim olarak beni kamptan atma kararı aldılar. Naim ağabeye ‘Başka bir şeye dua etseymişim olacakmış’ dedim. Ne oldu dedi. Kamptan kovuldum dedim. Niye seviniyorsun dedi. Ağabey kız arkadaşımla barışacağım dedim. O da gitmiş federasyon başkanını aramış. Demiş ki; ‘Siz bunu gönderiyorsunuz ama adam çok mutlu. Ona ceza vermek istiyorsanız kampta kalsın.’ Normalde ceza alması gereken kamptan atılır, ben ceza alıp kampta kalan tek sporcuyum bizim camiada. Bu da Naim ağabey sayesinde oldu.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ