MENÜ

Galatasaray'dan Juskevicius hamlesi

7DAYS EuroCup'taki temsilcilerimizden Galatasaray Odeabank, Oktay Mahmuti'nin başa geçmesinden sonra kadroda da ilk hamlesini Adas Juskevicius transferiyle yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'dan Juskevicius hamlesi

7DAYS EuroCup'taki temsilcilerimizden Galatasaray Odeabank, koç değişiminin ardından kadroda da değişim adına çalışmalarını hızlandırdı

Sarı-kırmızılıların transfer çalışmaları kapsamında ilk hedefi Lietkabelis forması giyen Adas Juskevicius oldu.

Litvanya sitesi Krepsinis.lt'nin haberine göre 29 yaşındaki oyun kurucunun transferi adına Galatasaray Odeabank, Litvanya ekibi Lietkabelis'e belli bir miktar bonservis ödeyecek ve sonrasında oyuncuyla 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Juskevicius, bu sezon Litvanya Ligi'nde 27 dakika ortalamayla süre alırken 13.2 sayı, 3.6 ribaunt, 2.9 asist ve toplam 15.1 verimlilik puanı ortalamalarını yakaladı. İlk turda Galatasaray ile aynı grupta yer aldıkları EuroCup'ta ise 12 sayı, 3.6 ribaunt, 3 asist ve toplam 12.9 verimlilik puanı ortalamaları yakalamıştı.

Litvanyalı oyuncu bu sezon Lietkabelis'in EuroCup'taki Buducnost karşılaşmasında bulduğu 9 üçlük isabeti ile EuroCup'ın en çok üçlük isabeti sağlayan ismi olarak rekor kırmayı başarmıştı.


EuroCup'ta Adas Juskevicius'un rekor gecesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ