MENÜ

Fatih Terim'den transfer açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Bucaspor ile oynanan Türkiye Kupası rövanş mücadelesi sonrası önemli açıklamalarda bulunurken, transferle ilgili olarak ara dönemde kadroya oyuncu kazandırmanın zor olduğunu ancak yönetimin var olan gücüyle çalıştığını belirtti.

Fatih Terim'den transfer açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Galatasaray deplasmanda TFF 2. Lig ekibi Bucaspor ile karşılaştı. İlk maçı da 3-0 kazanan Sarı Kırmızılılar, rövanş mücadelesini de aynı skorla kazanınca zorlanmadan çeyrek finale yükselen takım oldu.

Mücadelenin ardından önemli açıklamalarda bulunan Fatih Terim, transfere dair ipuçları verdi.

İşte Fatih Terim'in açıklamaları:

"Elbette eksiklerimiz var, elbette ev ödevlerimiz de var. Ama oyun arzusundan son derece memnunum. Beraber oynama alışkanlığımızı ve bireysel performansları yükselttiğimizde daha iyi olacaktır. Son 8'e kaldık. Lig daha çetin geçecek."

"Olursa alacağız ama almak için transfer yapmayacağız. Devre arası kimse anormal transferler beklemez, kimse iyi oyuncularını vermek istemez. Ben de transferleri duyuyorum, bilmediklerimi de duyuyorum."

"Şu anda ilişkimiz olan bir futbolcu yok, bitirdiğimiz transfer de yok. Seçim sonrası belki alabiliriz, zamanımız var. Almazsak da sorun değil, kadromuzdan daha iyi verim almaya çalışırız."

İşte resmi sitesi en popüler kulüpler


Haberin Devamı
YORUM YAZ