MENÜ

Başakşehir Rijad Bajic'i kiraladı

Ara transfer döneminin en önemli kulüplerinden Başakşehir geçen sezon Konyaspor'dan Udinese'ye transfer olan Rijad Bajic'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Başakşehir Rijad Bajic'i kiraladı

Arda Turantransfer ederek kadrosuna çok ciddi bir katkı yapan Başakşehir'den bir önemli adım daha geldi. Süper Lig lideri, Udinese'den Rijad Bajic'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Fanatik'in hafta başından bu yana ısrarla belirttiği transfer gerçekleşti ve Rijad Bajic, geçen sezon transfer olduğu Udinese'den Başakşehir'e geldi. Konyaspor formasıyla 2016/2017 sezonunu tüm turnuvalarda 20 golle tamamlayarak, 5,5 milyon euroluk bonservis bedeliyle müthiş bir transfer gerçekleştiren Bosnalı oyuncu İtalya'da umduğunu bulamamıştı. İtalya'da bu sezon toplam 7 maça çıkan Bajic gol ya da asist katkısında bulunamamıştı.

Mossoro, Napoleoni, Arda Turan, Kerim Frei, Edin Visca, Mevlüt Erdinç. Adebayor ve Mehmet Batdal'dan oluşan müthiş bir hücum hattına sahip olan Başakşehir'de Bajic'in forvet arkası bölgesinde Mossoro'yla değişmeli oynaması öngörülüyor.

18 Ocak Süper Loto sonuçları - Büyük ikramiye 34 milyon TL'yi aştı...

Bu akşam İstanbul'a gelecek olan Bajic'le yarın sözleşme imzalanması bekleniyor.


Tekmeliğinde Fenerbahçe logosu var mı? Emre Belözoğlu açıkladı


Beşiktaş'ta forvet transferi konusunda hareketli saatler... Gündemde 4 isim var

Haberin Devamı
YORUM YAZ