MENÜ

Antalyaspor - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçında Antalyaspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Peki, Antalyaspor-Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar fanatik.com.tr'de...

Antalyaspor - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası maçlarında heyecan bugün de devam edecek. Son 16 turu ikinci maçında Antalyaspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. İlk maçı 3-1 kazanan Kayserispor Antalya deplasmanında bu avantajını devam ettirmek istiyor. Antalyaspor ise Hamza Hamzaoğlu yönetiminde sürpriz peşinde olacak.

Halil Umut Meler'in yöneteceği karşılaşmada Cevdet Kömürcüoğlu ve Yusuf Bozdoğan yardımcılıklarını yapacak.

Antalyaspor - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Antalya Stadyumu'nda oynanacak ve bu akşam saat 18:00'de başlayacak mücadele Aspor'dan canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Romen teknik adam Mauris Sumudica yönetiminde muhteşem bir ilk yarı geçiren Kayserispor Türkiye Kupası'nda da yoluna devam ediyor. Süper Lig'de 17 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Kayserispor 30 puahla ilk yarıyı 5. sırada tamamladı.

Antalyaspor çıkış arıyor

Teknik direktörlüğe Hamza Hamzaoğlu'nu getiren Antalyaspor ilk maçta 3-1 yenildiği rakibinden rövanşı almak istiyor. Rakibini en az 3 farklı skorla yenmesi gereken Antalyaspor'un en kötü ihtimalle maçı 3-1 kazanarak uzatmalara götürmesi gerekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ