MENÜ

Alexis Sanchez'in transferi an meselesi

Ara transfer döneminin ikinci büyük bombasını Manchester United patlatıyor. Barcelona'nın Philippe Coutinho'yu renklerine bağlamasının ardından Kırmızı Şeytanlar da Arsenal'dan Alexis Sanchez'i kadrosuna katmak üzere.

Alexis Sanchez'in transferi an meselesi

Transferde son günlerin flaş takımı Manchester United, Arsenal’de istenmeyen adam haline gelen Alexis Sanchez için Londra ekibiyle anlaşmaya vardı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, KırmızıŞeytanlar’ın Şilili futbolcunun bonservisine 25 milyon Euro ödeyeceği belirtilirken, yıldız futbolcunun ise senelik 29 milyon Euro kazanacağı kaydedildi. 24 saat içinde imzayı atması beklenen Sanchez’in, dün sabah saatlerinde Londra’da yer alan Adidas mağazasında 7 numaralı United formalarının basılarak fotoğrafının paylaşılması da sosyal medyada günün en çok konuşulan olaylarından birisi oldu.

Henrikh Mkhitaryan'ın menajeri Mino Raiola ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Sanchez'in United'a yalnızca Mkhitaryan'ın satılması durumunda gidebileceğini söylemişti.

Şimdi rota Bale

Sanchez’e imza attırmayı bekleyen ManU yönetimi, ardından gözünü İspanya’ya çevirecek. Sarı-Kırmızılılar, Real Madrid’de yaşadığı sakatlıklar yüzünden istenilen performansın hep altında kalan Gareth Bale’ı kadrosuna katmak istiyor. İngiliz Gazetesi Daily Express’in yaptığı haberde, United’ın 28 yaşındaki futbolcu için 70 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi.


18 Ocak Süper Loto sonuçları - Büyük ikramiye 34 milyon TL'yi aştı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ