MENÜ

Trabzonspor Filip Novak transferinde mutlu sona ulaştı

Mas, Boca Juniors’a transfer oldu, Mustafa Akbaş sakatlandı. Hal böyle olunca acil olarak sol bek arayışlarına başlayan Trabzonspor, bir süredir gündemde olan Filip Novak transferinde mutlu sona ulaştı.

Trabzonspor Filip Novak transferinde mutlu sona ulaştı

Sezonun ikinci yarısında çok daha iyi bir performans göstermek isteyen Trabzonspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, bir an önce gerekli olan takviyelerin takıma yapılmasını istiyor. Çalımbay’ın öncelikli olarak istediği bölge ise sol bek. Emmanuel Mas’ın, Boca Juniors’a transfer olmasının ardından burada oynattığı diğer isim Mustafa Akbaş’ın sakatlanması sonrasında arayışlara giren Bordo-Mavililer, Danimarka’nın Midtjlland takımında forma giyen Filip Novak’ın transferinde mutlu sona ulaştı. 27 yaşındaki oyuncuyla bugün resmi sözleşmesinin imzalanacağı ve hatta akşam idmanında da takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Konya maçında sahada

Uzun süredir Trabzon’un gündeminde olan Çek oyuncu ile satın alma opsiyonuyla kiralık sözleşme imzalanacağı ifade edildi. Sol bekin yanı sıra aynı zamanda stoper bölgesinde de oynayabilen tecrübeli oyuncudan Çalımbay’ın, önümüzdeki ilk maçta faydalanması bekleniyor. Novak’ın, Konyaspor mücadelesinde ilk 11’de sahne alacağı ifade edildi.

Ömer Necati Albayrak


Piyasa değeri en çok artan ve en çok düşen Türk futbolcular

Haberin Devamı
YORUM YAZ