MENÜ

Trabzonspor nasıl tur atlar? Konyaspor maçı...

Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası son 16 turunda 1-0’lık yenilginin rövanşına çıkıyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, ligde de ilk maçta karşılaşacakları rakip ile oynanacak kupa sınavına büyük değer veriyor. Peki, Trabzonspor nasıl tur atlar? Detaylar haberimizde...

Trabzonspor nasıl tur atlar? Konyaspor maçı...

Trabzonspor, Türkiye Kupası son 16 turunda 1-0’ın rövanşına çıkıyor. İlk maçta deplasmanda yenildiği Konyaspor önünde tur peşinde koşacak olan Bordo-Mavililer’de en önemli eksik golcü Burak Yılmaz. Deneyimli forvetin yokluğunda teknik direktör Rıza Çalımbay’ın sahaya Rodallega’yı sürmesi bekleniyor. Çok iyi bir kamp dönemi geçiren Rodallega’nın son durumu ise bu kritik rövanş öncesinde teknik heyeti hayli umutlandırıyor.

Trabzonspor nasıl tur atlar


Bordo-Mavililer için Konyaspor rövanşının bir başka önemi de aynı rakiple ligin ikinci yarısının ilk haftasında da karşılaşacak olmaları. Karadeniz temsilcisinin turu geçmesi için 2 farklı kazanması gerekiyor. Her türlü beraberlik Konyaspor’a yararken 1-0’lık Trabzonspor galibiyetinde ise karşılaşma uzatmalara gidecek.

Trabzonspor-Atiker Konyaspor maç sonucu: 1-1

Konya da iddialı

Rövanş öncesinde Konyaspor cephesi de umutlu. Yeşil-Beyazlı ekibin hocası Mehmet Özdilek, “Elbette Trabzonspor ile Trabzon’da oynamak kolay değil. Avantajımızı unutarak kendi oyunumuzu oynamak zorundayız. Bunun üzerine çalıştık” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ