MENÜ

Mehmet Özdilek: Turu geçtiğimiz için mutluyum

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Trabzonspor ile oynanan kupa maçı sonrası turu geçtikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Mehmet Özdilek: Turu geçtiğimiz için mutluyum

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek yaptığı açıklamada, turu geçtikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Maç öncesi oyuncularıma ‘İlk maçta kazanılan 1-0'lık skorun küçük de olsa avantajı var’ demiştim. Bunu doğru kullandık. Trabzonspor takımının maç başladığında stresli olacağını tahmin ediyordum ama bu kadar yüksek seviyede olacağını tahmin etmiyordum. Maçın başında oyunun kontrolü elimize geçti. Akabinde golü bulmamız biraz daha güven verdi ve oyun anlayışımızı biraz daha ofansif hale getirdi. Sadece 30 ile 40’ıncı dakikalar arasında bocaladık ama devreyi 1-0 önde bitirdik. İkinci yarı çok doğal olarak burada oynamak kolay değil. Çok ciddi taraftar desteği var, baskı yiyeceğimizi düşünüyordum. Bu baskı biraz fazla sürdü. 20-25 dakika baskı yedik. Bu baskıyı yerken kontra ataktan net pozisyonlar yakaladık. 2'yi bulabilirdik ama maç sonuçta 1-1 bitti. Seyir zevki, mücadelesi yüksek bir maçtı. Geçen senenin kupa şampiyonu olarak geldik, yolumuza devam ediyoruz. Bu bizim için sevindirici. Gidebileceğimiz nokta ne olur bilmiyorum ama yarı final, final oynuyorsanız, büyük takımları saf dışı bırakmak zorundasınız. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum. Müthiş bir takım birlikteliği, istek ve arzu sergilediler” dedi.

"LİG MAÇINI DA KAZANMA ODAKLI OYNAYACAĞIZ"

Süper Lig’in ikinci yarısının ilk maçında yine hafta sonu Trabzonspor ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine Özdilek, “Bu maçta da kazanma odaklı oynayacağız. Amacımız kazanmak olacak. Trabzonspor iyi takım, iyi oyuncuları var. İkinci yarı tüm maçların çok sert geçeceğini düşünüyorum. Trabzonspor’da Abdülkadir’e de parantez açmak lazım. Trabzonspor camiasına çok önemli bir yetenek geliyor. Ayrıca onu tebrik ediyorum. 3-4 gün dinleneceğiz. Hem bizim hem Trabzonspor’un ihtiyacı var ama eminim kora kora bir mücadele olacak” diyerek açıklamalarını noktaladı.


Haberin Devamı
YORUM YAZ