MENÜ

Malatyaspor'dan bomba transfer! Raphael Holzhauser Malatyaspor'da

Anadolu takımları gücüne güç katarken bir bomba da Yeni Malatyaspor’dan geldi. Sarı-Kırmızılılar; adı Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray’la anılan Avusturya Vien’in 24 yaşındaki oyuncusu Holzhauser’i transfer etti.

Malatyaspor'dan bomba transfer! Raphael Holzhauser Malatyaspor'da

Erol Bulut yönetiminde çıkış yapan Yeni Malatyaspor, ikinci yarıya da damga vurmak flaş bir hamle yaptı. Sarı- Kırmızılılar, orta sahadaki sıkıntıyı gidermek için birçok Süper Lig takımının da listesinde yer alan Holzhauser’i renklerine bağladı. Avusturya Vien’de forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusuyla bizzat teknik direktör Erol Bulut’un görüştüğü ve ikna ettiği öğrenilirken bir aksilik yaşanmazsa tarafların bugün resmi sözleşme imzalamaları bekleniyor.

Avrupa’da 10 maç

Sol ayağını oldukça etkili kullanan Raphael Holzhauser, uzun boyuna rağmen sprint özelliğiyle dikkat çekiyor. 24 yaşında, 1.93 boyundaki Holzhauser, Avrupa Ligi’nde bu sezon 10 maça çıkarken takımına toplamda 9 gol katkısı yaptı.

MİNİ YORUM (HAKAN ATEŞLER)

Aranan Adam

Orta sahada tam bir dinamo olan Holzhauser’in en büyük artısı uzun boylu ve sol ayaklı olması. Tam bir joker oyuncu olan Avusturyalı;ön libero, 8 numara ve gole yakın bölgelerde de forma giyebiliyor. 1.93’lük kulenin, duran toplarda bizi şaşırtacak ama aslında hiç de sürpriz olmayacak gollerine hazır olmak lazım.


2018 Ocak ayı biten transferler

Haberin Devamı
YORUM YAZ