MENÜ

Beşiktaş'a Quaresma için 15 milyon euroluk teklif

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma için Çin'den 15 milyon euroluk flaş bir teklif geldiği öğrenildi.

Beşiktaş'a Quaresma için 15 milyon euroluk teklif

Ara transfer döneminde Cenk Tosun'u 28 milyon euro gibi rekor transfer ücretiyle İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton'a gönderen Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor.

Kartal'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma için Çin'den bir takımın 15 milyon euro teklifte bulunduğu öğrenildi.

Yazılı olarak yapılan teklifi inceleyen Başkan Fikret Orman, bu transferin gerçekleşmesine onay verirken; Q7'ye, böyle bir teklifin olduğunu ve gitmek isteyip istemediğini sordu. Portekizli yıldıza yıllık 7 milyon euro ücret önerildiği iddia edildi. Quaresma, başkan Fikret Orman'a ailesiyle görüşüp kararını vereceğini bildirdi.

Sturridge Beşiktaş'a gelmeyi kabul etti! Ama...

LENS VE GÖKHAN TÖRE VAR

Beşiktaş'ta Quaresma'nın gitmesi durumunda o mevkiide görev alacak 2 oyuncu bulunuyor. Kartal'da sezon başında kiralık olarak kadroya katılan Jeremain Lens ve sakatlıktan çıkan ancak tam olarak hazır olmayan Gökhan Töre bu bölge için alternatif isimler...

34 yaşındaki futbolcu bu sezon Beşiktaş forması ile çıktığı 23 maçta 2 gol atıp 7 asistle oynadı.

QUARESMA'DAN TRANSFER DEDİKODULARINA YANIT

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, son dönemde basında yer alan Çin'e transfer olacağı iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.
Portekizli yıldız, "Bir kez daha söylemek istiyorum. İsterseniz Türkçe'ye çeviri yapın. Benim takımım Beşiktaş ve 2018'de şampiyon olacağız" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü.

Onur Erdem Bayramiç / fanatik.com.tr

2018 Ocak ayı biten transferler


Piyasa değeri en çok artan ve en çok düşen Türk futbolcular

Haberin Devamı
YORUM YAZ