MENÜ

Galatasaray Odeabank-Herbalife Gran Canaria maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Sarı-kırmızılı ekip, 7DAYS EuroCup'ta İspanya’nın Herbalife Gran Canaria takımı ile karşı karşıya gelecek. Peki, Galatasaray Odeabank-Herbalife Gran Canaria maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de...

Galatasaray Odeabank-Herbalife Gran Canaria maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, 7DAYS EuroCup son 16 turu E Grubu 3. hafta karşılaşmasında İspanya’nın Herbalife Gran Canaria ekibini ağırlayacak. Grupta yaptığı 2 maçta Darüşşafaka ve Alba Berlin’e yenilerek beklentilerin altında kalan sarı-kırmızılı ekipte Erman Kunter’in yerine başantrenörlük görevine getirilen Oktay Mahmuti, bu kötü gidişi durdurmaya çalışacak.

Galatasaray Odeabank-Herbalife Gran Canaria maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray Odeabank, EuroCup Son 16 Turu E Grubu üçüncü hafta maçında İspanya'nın Herbalife Gran Canaria ekibini ağırlayacak. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki mücadele bu akşam saat 20:15’te oynanacak ve S Sport'tan naklen yayınlanacak.

ORANLAR ALT ÜST OLDU! İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLA!

EuroCup Son 16 Turu E Grubu ikinci hafta maçında ALBA Berlin ile Mercedes-Benz Arena’da karşı karşıya gelen Galatasaray Odeabank mücadeleden 95-62 mağlup ayrılarak son 16 turundaki ikinci yenilgisini aldı. Karşılaşmada çift haneli sayı üreten tek oyuncu 11 sayıyla Hopson olurken Hardy 8, Göksenin ve Summers 7, Walker 6, Emir, Renfroe ve Hendrix 5’er sayıyla oynadı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 15. hafta maçında Anadolu Efes ile karşı karşıya gelen Oktay Mahmuti’nin öğrencileri, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 76-68 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada en skorer oyuncu kaydettiği 17 sayıyla Summers olurken Hardy 14, Taylor 9, Göksenin 8, Mehmet 6 sayı kaydetti.

Galatasaray Odeabank, EuroCup’ta çıktığı 12 maçta ortalama 76,8 sayı üretirken maç başına 30,9 ribaund alıyor. Asist alanında ise sarı-kırmızılılar maç başına 17,7 asist üretiyor. Öte yandan takımın en skorer oyuncusu maç başına kaydettiği 13,2 sayıyla Hardy olurken maç başına 6,8 ribaund alan Hendrix bu alanda takımın lideri konumunda. Asist alanında ise 4,5 asistle Emir zirvede yer alıyor.

Rakip Gran Canaria, EuroCup normal sezonunda beş galibiyet ve beş yenilgi alarak D Grubu’nun dördüncüsü olarak bir üst tura yükseldi. Başantrenörlüğünü Luis Casimiro’nun yaptığı İspanyol temsilcisi, son 16 turu ilk hafta maçında ALBA Berlin’i 100-81 ile geçerken ikinci haftada Darüşşafaka Basketbol’a 88-70 mağlup oldu.

İki takım bu akşam oynanacak mücadeleyle birlikte Avrupa kupalarında beşinci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek oynanan dört maçın ikisini Galatasaray Odeabank kazanırken diğer iki maç Gran Canaria’nın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Galatasaray Odeabank, Gran Canaria ile son olarak 2015/16 EuroCup sezonunda yarı final aşamasında karşı karşıya geldi. 30 Mart’ta Abdi İpekçi’de oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar 89-75 ile geçerken 6 Nisan’da oynanan rövanş karşılaşmasını rakip uzatmalarda 94-81’lik skorla kazanmıştı. Aradaki skor farkı sebebiyle finale yükselen taraf ise Galatasaray Odeabank olmuştu.


Haberin Devamı
YORUM YAZ