MENÜ

Ergan Dağı kayak merkezinin gece manzarası büyüledi

Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi, gecenin ay ışığıyla birlikte kayak pistinin ve şehrin ışıklarının oluşturduğu manzara ile kayakseverlerin kar üzerinde doyasıya eğleneceklerinin sinyalini veriyor.

Ergan Dağı kayak merkezinin gece manzarası büyüledi

Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi, her yıl olduğu gibi yerli ve yabancı kayakseverleri misafir etmek için kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasını bekliyor.

Munzur Sıra Dağları’nın, eteklerinde bulunan, 2 bin 970 metre yüksekliğindeki Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi 12 km uzunluğundaki kayak pistleri ile hem kış turizminde hem 12 aya yaygın bir şekilde birçok spor faaliyeti ile hem de doğasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekecek bir cazibe merkezi olmasına rağmen kar yağışının beklenenin çok altında olması Erzincanlıları üzdü.

Türkiye’nin en uzun pistlerine sahip olan Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi, aynı anda 450 kişiyi taşıyabilecek kapasitedeki yeni teknoloji telesiyej sistemi ile her yıl olduğu gibi bu yılda gün boyu kayakseverlerin eğlencesine ortak olmayı hedefliyor.

Tesisten görünen Fırat Vadisi manzarası ve 1200 metrelik aydınlatılan kısımla gece saat 12’ye kadar kayak severlerin kayak yapılabileceği bir pist olarak oluşturulan Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizmi Merkezi gece kayma imkânıyla da ilgi odağı olacak.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ