MENÜ

Flaş iddia! Galatasaray da Remy için devrede

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, forvet hattını yeni bir Fransız ile daha desteklemek istiyor. İddiaya göre hedefte, Trabzonspor'un uzun bir sürdir ilgilendiği Loic Remy var.

Flaş iddia! Galatasaray da Remy için devrede

Chelsea tarafından Las Palmas’a transfer edilen golcünün hücum bölgesinin her iki kanadında oynaması, Fatih Terim’in bu oyuncuyu liste başı yapmasına neden oldu. Sol bek transferinde de Taffarel, Brezilya pazarında etkili oluyor.

Galatasaray’da transfer konusunda teknik direktör Fatih Terim’in ipleri eline almasıyla, hücum hattını takviye edecek futbolcu konusunda fotoğraf netleşmeye başladı.

Cim-Bom, bu sezon başında Chelsea tarafından La Liga ekiplerinden Las Palmas’a kiralanan Loic Remy’yi radarına aldı. İspanya’da 13 maça çıkıp 6 kez fileleri havalandıran Fransız golcünün durumunun araştırılmasını isteyen teknik direktör Fatih Terim’in bu isme sıcak baktığı öğrenildi.

Remy’nin santrfor olarak Gomis’e alternatif olabileceğini planlayan sarı-kırmızılıların bu futbolcuyu listenin ön tarafına yazmalarının nedeni ise hücum bölgesinde her iki kanatta da oynayabilmesi... Teknik direktör Terim’in istediği profile uygun olduğu düşünülen Remy’nin de sarı-kırmızılıların ilgisine olumlu yaklaştığı belirtildi. Fransız golcü için Trabzonspor’un da devrede olduğu ortaya çıkmıştı.

Diğer taraftan sol bek arayışını devam ettiren Galatasaray bu konuda kaleci antrenörü Claudio Taffarel’den yardım istedi. Brezilya cephesinde birçok futbolcuyu yakından tanıyan ve ilişkileri çok iyi olan Taffarel’in bu konuda girişimlerinin bulunduğu ifade edildi.

5: La Liga’da bu sezon 12 maçta forma giyen Loic Remy, 5 gole imza attı. Kral Kupası’nda ise 1 maçta 1 gol kaydetti.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ