MENÜ

Bursaspor'da Twumasi an meselesi

Moussa Sow transferinde sona gelen Bursaspor, Patrick Twumasi’yi de kadrosuna katmak üzere... Ganalı oyuncunun kulübü ile 1.5 milyon Euro’ya el sıkışan Yeşil-Beyazlılar, başarılı oyuncuyla da her konuda anlaşmaya vardı.

Bursaspor'da Twumasi an meselesi

Sezonu üst sıralarda bitirmeyi ve gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’nde olmayı hedefleyen Bursaspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Paul Le Guen’in raporu doğrultusunda Moussa Sow transferinde sona gelen Yeşil-Beyazlılar’ın, transferde durmak gibi bir niyeti yok. Takıma bir kanat oyuncusu daha katmayı planlayan Le Guen, uzun zamandır görüştükleri Astanalı Patrick Twumasi’yi de ısrarla kadrosunda görmek istiyor.

12 maç, 9 gol, 2 asist...
Ganalı futbolcu için teklifini 1.5 milyon Euro’ya çıkaran Timsahlar, Kazakistan temsilcisinden olumlu yanıt aldı. 26 yaşındaki futbolcuyla da anlaşmaya varan Bursaspor’un, en kısa zamanda bu transferi açıklaması bekleniyor. Hem kanat hem de santrfor mevkiilerinde görev yapan başarılı futbolcu, bu sezon çıktığı 12 karşılaşmada 9 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Son dakika... Beşiktaş'a Slimani'den güzel haber!


Haberin Devamı
YORUM YAZ