MENÜ

Beşiktaş-Skenderbeu maç sonucu:3-2

Ligin 2. devresinde hem Avrupa'da hem de Türkiye'de zorlu maçlara çıkacak olan Beşiktaş ANtalya kampında hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İkinci hazırlık maçında Skenderbeu ile karşılaşan Siyah Beyazlılar, mücadeleden 3-2'lik galibiyet ile ayrıldı.

Beşiktaş-Skenderbeu maç sonucu:3-2

Beşiktaş devre arası kamp çalışmalarının Antalya'da sürdürüyor. İlk hazırlık maçında Hollanda ekibi Den Haag ile 2-2 berabere kalan Siyah-Beyazlılar ikinci hazırlık maçında Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile karşı karşıya geldi.

Mücadeleye golle başlayan taraf Beşiktaş oldu ve Mustafa Pektemek, 16. dakikada takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Golün hemen ardından 17. dakikada ilginç anlar yaşandı ve Beşiktaş teknik direktörü alkışlanacak bir harekete imza attı.

Siyah-Beyazlılar rakip oyuncu sakatlık geçirirken gol attığı için Şenol Güneş, Fabri'ye kaleyi boşalt diye seslendi ve Skenderbeu skora denge getirdi 1-1.

Maçın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

2. yarıya hızlı başlayan ve oyunun hakimi olan Beşiktaş'tı. 52. dakikada maçın yıldız ismi Mustafa Pektemek kendisini ve takımının 2. golüne imza attı. Skor 2-1'e geldi.

62. dakikada Negredo bu kez fileleri havalandıran isim oldu ve Beşiktaş maçta skoru 3-1'e getirdi.

89. dakikada Skenderbeu penaltı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Sabien Lilaj, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 3-2'ye getirdi.

Bu gol aynı zamanda mücadelenin sonucu oldu.


Şenol Güneş'ten Skenderbeu maçında alkışlanacak hareket! Bakın maçta ne yaptı...


Beşiktaş sahaya şu 11'le çıktı

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Vida, Caner Erkin, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Ryan Babel, Lens, Mustafa Pektemek

Yedekler: Tolga zengin, Adriano, Fatih Aksoy, Atiba Hutchinson, Gary Medel, Quaresma, Talisca, Negredo

Kamp sona erdi
Beşiktaş, Skenderbeu maçı ile beraber 10 günlük Antalya kampını tamamladı. Maçın ardından Antalya Havalimanı'na geçecek olan siyah-beyazlılar, özel uçak ile İstanbul'a dönecek ve 2 gün izin yapacak. Beşiktaş ikinci yarı hazırlıklarına Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde devam edecek.

İlk maçta neler olmuştu?
Beşiktaş Antalya'daki ilk hazırlık maçında Hollanda ekibi Den Haag ile karşılaşmış ve rakibiyle 2-2 berabere kalmıştı. Siyah-beyazlı takımın gollerini Caner Erkin ve Atiba Hutchinson kaydetmişti. Şenol Güneş bu karşılaşmada Quaresma, Talisca, Tolgay ve Adriano gibi as oyuncuların yanı sıra Ersin Destanoğlu ve Fatih Aksoy gibi genç oyunculara yer vermişti.



Haberin Devamı
YORUM YAZ