MENÜ

Al sana antrenman!

Seyfullah Karadeniz... İşitme engelli Milli güreşçi... Avrupa Şampiyonu, Dünya 2.’si, Olimpiyat 3.’sü... Çankırı Belediye Başkanı isteğiyle Valilik tarafından daha iyi çalışması için Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne gönderildi. Gelgelim, İl Müdürlüğü milli sporcuyu temizlik görevlisi yaparak paspasla tuvalet temizletiyor!

Al sana antrenman!

Ülkemizdeki hazin spor manzaralarından bir yenisine bu kez Çankırı’da tanık olduk. Çankırı Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan işitme engelli milli güreşçi Seyfullah Karadeniz’e antrenman yapması gereken tesislerin tuvaletlerinde paspas yaptırılıyor. Kariyerinde Olimpiyat 3’cülüğü, Dünya 2.’liği ve Avrupa Şampiyonluğu bulunan Çankırı Belediyesi Gençlikspor Kulübü sporcusu Karadeniz, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in isteği ve Valiliğin oluruyla gönderildiği İl Müdürlüğü’nde temizlik görevlisi olarak görevlendirildi. Yeni başarılar için daha iyi çalışabileceği bir ortamı hayal eden Karadeniz’in eline bir anda paspas tutuşturulunca milli sporcu neye uğradığını şaşırdı. Çaresizce kendisine verilen görevi yapan Seyfullah Karadeniz’in çalıştığı kurumun yerlerini parlatmaktan, ülkemizi temsil edeceği uluslararası müsabakalara çalışmak için vakit ayıramadığı ifade edildi.

Şampiyona bu muamele reva mı?

Konu ile ilgili açıklama yapan Çankırı Güreşçiler Gençlik Derneği Başkanı Talip Dönmez, ülkemizi temsil ederek uluslar arası platformda birçok kez Ay-Yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran milli güreşçimizi, antrenman yapmak yerine elinde paspas ile çalıştığı kurumun yerlerini parlatmasının ve spor kurumunun en ücra birimlerinde görevlendirilerek antrenman yerinden uzaklaştırılmasının kendilerini ve sporsever Çankırılılar’ı derinden üzdüğünü belirtti. Dönmez konuyu Bakanlığa ileteceklerini kaydederek, şampiyon sporcumuzu bu hale düşürenlerden hesap sorulmasını talep edeceklerini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ