MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberleri - 9 Ocak Salı (GS transfer)

9 Ocak Salı günü Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takım sol beke kimi transfer edecek? Takımdan gidecek oyuncular olacak mı? İşte Galatasaray'ın transfer gündemi ve detaylar...

Son dakika Galatasaray transfer haberleri - 9 Ocak Salı (GS transfer)

Fatih Terim'in göreve gelmesiyle birlikte yeniden şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Galatasaray transferde de sıcak saatler yaşıyor. Sarı-Kırmızılı takımda ilk hedef sol bek transferi. Ayrıca Emre Mor ve Bruma ismi de gündemde. İşte 9 Ocak Salı son dakika Galatasaray transfer haberleri...

GALATASARAY'DA BRUMA SESLERİ

Galatasaray, eski futbolcusu Armindo Bruma’yı tekrar takıma kazandırmak istiyor. Teknik direktör Fatih Terim’in döneminde transfer edilen ve geçen sezon sonunda Alman ekibi Leipzig’e satılan başarılı oyuncu, yeniden Sarı-Kırmızılı takım ile anılıyor.

Cim Bom, genç futbolcuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralamayı hedefliyor. Leipzig’te bekleneni veremeyen Bruma’nın da tekrar Galatasaray’a dönmek istediği gelen haberler arasında. Ayrıca Almanya’nın ünlü gazetesi Bild de “Galatasaray’ın yeni hocası Terim, Bruma’yı geri istiyor” haberlerini manşetlerine taşıdı. Alman ekibinin henüz Aslan’dan resmi teklif almadığı ancak bu yönde girişimlerin olduğu öğrenildi. İki tarafın ortak bir noktada buluşma ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi. Galatasaray, Bruma’yı 12.5 milyon Euro’ya satmıştı.

Son dakika! Transfer haberleri 9 Ocak Salı


2018 Ocak ayı biten transferler

EMRE MOR'DA SON DAKİKA

Galatasaray’ın Emre Mor hayali suya düştü. Sarı-Kırmızılılar’ın transfer listesinde olan başarılı futbolcuyu kulübü hiçbir yere yollamıyor. İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo’nun sportif direktörü Felipe Minambres, milli futbolcu Emre Mor’u transfer etmek isteyen bazı kulüplerin olduğunu belirterek, “Ancak bizim niyetimiz onun Celta’da önemli bir oyuncu olmasıdır” dedi. Genç oyuncuyu satmak istemediklerini söyledi.

Milli Piyango bilet sorgulama ekranı - 9 Ocak Milli Piyango sonuçları...

GÖZTEPE SİNAN GÜMÜŞ'Ü İSTEDİ

İlk yarının başarılı ekiplerinden Göztepe, transfer çalışmalarına start verdi ve Galatasaraylı Sinan Gümüş için teklifini iletti. Gazete Habertürk'ün haberine göre; Igor Tudor döneminde fazla forma şansı bulamayan Sinan Gümüş’ü takıma kazandırmak isteyen Fatih Terim, genç oyuncunun ayrılmasını istemiyor. Birçok kulübün yakından takip ettiği 24 yaşındaki kanat oyuncusundan faydalanmak isteyen Terim’in, Sinan için son olarak Göztepe’den gelen kiralama teklifini de kabul etmediği öğrenildi.

"EVRA, ASAMOAH'IN ÖNÜNDE"

Fanatik yazarı Mehmet Demirkol transfer gündemiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın transfer gündemini de değerlendiren Demirkol,

"Hazırsa Evra'nın yaşının hiçbir önemi yok. Ama Evra kulübünden neden ayrıldı? Taraftara tekme attığı için. Bir sorun olduğu açık. Anladığım kadarıyla Terim'in önceliği Evra, Asamoah değil. Evra, Asamoah'ın önünde. Galatasaray'ın devre arası sadece Evra'yı alacağını ve transferi kapayacağını düşünüyorum. Evra Galatasaray'a geldiğinde karakter de katar. Evra'yı tanımayan bu programı da izlemiyordur herhalde zaten."

Hakan Balta şu an sol bek değil ama sol stoper oynayabilir Galatasaray'da. Bence zaten Galatasaray ilk olarak sol bek değil, sol stoper ya da 8 numara gibi ihtiyaçlarını almalı.

"GALATASARAY OZAN'I ALIR"

"İsmail ve Hasan Ali'nin potansiyelleri belli. Bir yere kadar oynayabilirler. Ama Şener'in potansiyeli bence çok yüksek. Ama standartı yok. Ozan'da da aynı şey var. Fenerbahçe Ozan'ı bırakırsa, Galatasaray alır Ozan'ı. Fatih Terim ister Ozan Tufan'ı... Bonservis bedeli vs. onları bilmem. İspanya'ya gider, 2 sene sonra döner de gelir öyle alırlar."

FATİH TERİM TRANSFER İÇİN ÇALIŞIYOR

Terim’in tek gündemi antrenman programı ve performans da değil. Tecrübeli teknik adam Antalya kampında transfer çalışmalarına da bizzat katılıyor. Yöneticilerle sürekli iletişim halinde olan Terim, listedeki oyuncularla yapılan görüşmeleri takip ederek transfer çalışmaları hakkında bilgi alıyor. Diğer taraftan gönderilmesi düşünülen isimler için de ayrıca bir liste yapılıyor.

TERİM'İN EKİBİNDE SÜRPRİZ İSİM

Süper Lig’de ikinci yarının hazırlıklarına Antalya’nın Belek İlçesi’nde yaptığı kamp çalışmalarıyla başlayan Galatasaray, dün ilk idmanını gerçekleştirdi. Terim’in yardımcıları olarak göreve gelen Ümit Davala iş başı yaparken, Pro Lisans eğitiminde yer alan Hasan Şaş çalışmalara katılmadı.

Yeni kondisyonerini de belirleyen Fatih Terim, daha önce çalıştığı Scott Piri’nin ekibinde yer alan Yasin Küçük’ü oyuncularına tanıttı. 1 gece önce düğünü olmasına rağmen antrenmana yetişen Küçük’ü takdir eden İmparator, tüm takımdan Küçük’ü alkışlamalarını istedi. Öte yandan ilk günü sabah ve akşam olmak üzere çift idmanla tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, bugün de çift antrenman yapacak.

Kaynak: Habertürk

ESKİ GALATASARAYLI ADANASPOR'DA

Göztepe, savunma oyuncusu Emre Can Coşkun’u TFF 1. Lig temsilcisi Adanaspor’a kiraladı. İzmir ekibinin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Emre Can sezon sonuna kadar kiralık olarak Adanaspor forması giyecek. Açıklamada, Emre Can Coşkun’a sezonun ikinci yarısında başarılar dilendi. (AA)


Haberin Devamı
YORUM YAZ