MENÜ

Alba Berlin - Galatasaray Odeabank maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray Odeabank , 7DAYS EuroCup'ta Alba Berlin’e konuk olacak. ​Son 16 turu grubundaki ilk maçında Darüşşafaka’ya 65-84 yenilen sarı-kırmızılı ekipte, sonrasında başantrenör Erman Kunter ile yollar ayrılırken, Alba Berlin karşılaşmasına takımın başında Kunter’in yardımcısı Recep Şen çıkacak. Peki, Alba Berlin-Galatasaray Odeabank maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Alba Berlin - Galatasaray Odeabank maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, 7DAYS EuroCup son 16 turu E Grubu 2. hafta karşılaşmasında Almanya’nın Alba Berlin takımıyla rakip sahada karşılaşacak. İki takım bugün oynanacak mücadeleyle birlikte Avrupa kupalarında beşinci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek oynanan dört maçın birini Galatasaray Odeabank kazanırken diğer üç maç ALBA Berlin’in üstünlüğüyle sonuçlandı.

Alba Berlin-Galatasaray Odeabank maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray Odeabank, EuroCup E Grubu Son 16 Turu ikinci hafta maçında ALBA Berlin ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mercedes-Benz Arena’daki mücadele bu akşam saat 22:45’te oynanacak ve S Sport'tan naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de...

EuroCup E Grubu Son 16 Turu ilk hafta maçında Darüşşafaka Basketbol ile Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen Galatasaray Odeabank mücadeleden 65-84 mağlup ayrılarak son 16 turuna mağlubiyetle başladı. Karşılaşmada Hardy 15, Summers ve Ege 11’er sayıyla çift hanelere çıkan isimler oldu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 14. hafta maçında Banvit ile karşı karşıya gelen Galatasaray Odeabank, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 72-91 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada Emir Preldzic ve Alex Renfroe 15, Dwight Hardy 13, Göksenin Köksal 10 sayıyla çift hanelere çıkan isimler oldu.

Galatasaray Odeabank, EuroCup’ta çıktığı 11 maçta ortalama 78,2 sayı üretirken maç başına 31,5 ribaund alıyor. Asist alanında ise sarı-kırmızılılar maç başına 18,0 asist üretiyor. Öte yandan sarı-kırmızılı ekibin en skorer oyuncusu maç başına kaydettiği 13,6 sayıyla Dwight Hardy olurken maç başına 7,1 ribaund alan Richard Hendrix bu alanda takımın lideri konumunda. Asist liderliğinde ise 4,4 asistle Emir Preldzic zirvede yer alıyor.

İki oyun kurucu Jordan Taylor ve Alex Renfroe, geçmiş senelerde ALBA Berlin ile birer sezon geçirmişlerdi. Renfroe 2014/15 sezonunda ALBA Berlin ile EuroCup’ta 19 maça çıkarken Taylor ise Alman ekibiyle 2015/16 sezonunda EuroCup’ta 12 karşılaşmada forma giymişti.

Rakip ALBA Berlin, EuroCup’ta altı galibiyet ve dört yenilgi alarak C Grubu’nu üçüncü olarak tamamladı. ALBA, son 16 turu ilk hafta maçında ise Herbalife Gran Canaria’ya deplasmanda 100-81 mağlup oldu. Berlin temsilcisinde Luke Sikma 27 sayıyla maçın en skoreri olurken Peyton Siva 16, Marius Grigonis 11 sayıyla çift haneli skor üretti.

ALBA’nın başantrenörlüğünü, İspanya basketbolunun en önemli koçları arasında yer alan Aito Garcio Reneses yapıyor. Takımımız, 2015/16 sezonunda Reneses’in çalıştırdığı Gran Canaria ile EuroCup yarı final turunda karşı karşıya gelmiş, iki maç sonunda gülen taraf sarı-kırmızılılar olmuştu. 2007/08 sezonu ULEB Cup organizasyonunda yarı finale yükselen Galatasaray bu turda yine Aito Reneses’in çalıştırdığı Joventut Badalona ile eşleşmiş, finale yükselen taraf ise rakibimiz olmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ