MENÜ

Beşiktaş yönetimi ikiye bölündü: Demba Ba - Balotelli

Beşiktaş'ta bazı yöneticiler, takımı ve Süper Lig'i tanıyan Demba Ba'yı, diğerleri ise Mario Balotelli'yi istiyor.

Beşiktaş yönetimi ikiye bölündü: Demba Ba - Balotelli

Cenk Tosun’un gidişinin ardından Beşiktaş’ta iki yıldızın ismi öne çıktı. Bazı idareciler Türkiye’yi bilen tecrübeli ismin alınmasının doğru olacağını belirtti. Başkan Fikret Orman başta olmak üzere diğer yöneticiler de İtalyan golcünün ileride iyi paralara satılabileceğini savundu.

Cenk Tosun’un astronomik bir bedelle Everton’a gitmesinin ardından Beşiktaş Yönetimi golcü transferi için düğmeye bastı. Balotelli, Giroud, Gignac, Slimani, Smolov ve Demba Ba isimleri gündeme gelirken, idareciler ikiye bölündü.

Bir kısım Demba Ba’nın alınmasının daha doğru olduğunu belirtirken, “Oyuncu hem ligi, hem de kulübü tanıyor. Ayrıca bonservisi yok. Şampiyonluk yarışındayken Türkiye’yi tanıyan bir ismi almak daha mantıklı” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Ancak golcü 2,5 senelik mukavele isterken, yönetim 1,5 sene üzerinde duruyor.

Başta başkan Fikret Orman olmak üzere diğer yöneticiler ise Nice ile sözleşmesi haziranda bitecek olan Balotelli’yi isterken, “Demba Ba için burası son durak olur. Fakat Balotelli bize çok daha iyi paralar kazandırabilir. Bilindiği gibi Şenol Güneş ile yeniden yıldızlaşan Mario Gomez, Alman Milli Takımı’na gitti. Aboubakar’ın bonservisi 50 milyon euroya çıktı. Babel, Hollanda Milli Takımı’na geri döndü. Cenk Tosun da yüksek bir rakamla İngiltere’ye gitti. Aynısı niye Balotelli için olmasın? Bizim politikamız aldığımız oyuncudan ileride tekrar para kazanmak” görüşünde birleşti.

Öte yandan yönetim, daha önce de listesinde bulunan Fiorentina’nın golcüsü Babacar için de nabız yoklayacak.

17: Mario Balotelli, 1.5 sezondur Fransa’da Nice formasını giyiyor. Geçtiğimiz sezon lig, kupa ve Avrupa’da 28 maçta forma giyen tecrübeli forvet 17 gol attı, bir de asist yaptı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ