MENÜ

Son dakika Domagoj Vida imzayı attı!

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'den bonservissiz olarak kadroya kattığı Domagoj Vida, Vodafone Park'ta düzenlenen imza töreniyle resmi sözleşmeye imza attı. Hırvat stoper taraftarın önüne çıkmayı sabırsızlıkla beklediğini belirtirken, Bayern Münih'i de eleyebilecek güçte olduklarını söyledi.

Son dakika Domagoj Vida imzayı attı!

Domagoj Vida resmen Beşiktaşlı oldu! Hırvat stoper kendisini 4,5 yıllığına Siyah Beyazlı formaya bağlayan sözleşmeye imza attı ve başkan Fikret Orman'la birlikte soruları yanıtladı.

Transferi konusunda kendisine yardımcı olan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Vida şunları söyledi:

"Büyük bir aileye geldim"

Sayın başkanımıza transfer sürecinde göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Umut Güner'e çok teşekkür ediyorum, bütün transfer süreci boyunca ilgilendi. Büyük bir aileye geliyorum. Büyük bir camiaya geliyorum. 4,5 yıl sizinle birlikte olacağım. Bütün çalışanların ve Beşiktaş Kulübü'nün yeni yılını kutluyorum.

ARSENAL-CHELSEA MAÇINDA GÜNÜN FIRSATI

"Adımın Türkçe'deki anlamı komik"

Ben milli takımda da Şampiyonlar Ligi'nde de burada mücadele ettim. Lens'le birlikte oynadım. Hep birlikte burada kendimizi kanıtlayacağız. Beşiktaşlı yönteciler geldikleri zaman etkilenmiştim. Çok fazla ilgi gösterdiler. Adımın Türkçe'de ne anlama geldiğini biliyorum. Komik bir durum.

Fikret Orman: Cenk için 35 Milyon Euro'yu reddettik!

"Beşiktaş dışında teklif de geldi"

Daha önce teklifler oldu ama ben Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Bizim hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak, kupayı da kazanmak. Bayern Münih güçlü tabii ki ama biz de öyleyiz. Hocamız, taraftarlarımız çok iyi. Umuyoruz ve inanıyoruz ki turu geçeceğiz.

"2 metre yanımdaki arkadaşımı duyamadım"

Dinamo Kiev'le Beşiktaş karşısında oynadığımız maçta ben 2 metre yanımdaki arkadaşımı duyamadım. Gerçekten sabırsızlanıyorum bu taraftarın önüne çıkmak için...

Beşiktaş'ın büyük bir aile olduğunu ve transferlerde sadece paranın etkili olmadığını belirten başkan Fikret Orman da şunları söyledi:

"Ona futbolu burada bıraktırırız"

Beşiktaş'ta transferden sorumlu olan ekibime yapmış olduğu işlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Vida bizimle 4,5 yıl birlikte olacak. Futbolu burada bıraktırırız Vida'ya biz.

Beşiktaş'ta Sturridge bombası...

"Umarım başkaları da öğrenir!"

Burası bir aile. Sadece para konuşulmuyor burada. Vida da bu yüzden Beşiktaş'ı tercih etti. Umarım başkaları da bunu öğrenir. Biz Vida'yla görüşmelere 6 ay önce başladık. Bunlar 1 günde olan şeyler değil. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Yaz sezonu için de çalışmalarımız var. Ara transfer daha yeni başladı.

"Transfer ciddiyet ister"

Geldiğimiz günden bu yana aynı ciddiyetle gidiyoruz. Tüm adımları bu şekilde atarız. Uluslararası kurallara ve ticaret kurallarına uymanız gerekir. Beşiktaş ciddi bir kurumdur. Sözlerimiz ve eylemlerimiz bu şekildedir. Cenk Çok kıymetli bir oyuncumuz. Evet, Everton kulübünün bir teklifi var ama bunu ilk kez söylüyorum bir Çin kulübünün de 35 milyon euroluk bir teklifi de var. Ne hayırlısıysa o olur. Kendi stratejimize göre hareket ediyoruz. Şu an da "Bitmiş, olmuş" diye bir durum yok. Transfer 1 aylık bir süreç. Önümüzde uzun bir süre var.

Haberin Devamı
YORUM YAZ