MENÜ

Son dakika! Domagoj Vida'dan Mandzukic açıklaması

Beşiktaş'ın yeni transferi Domagoj Vida, kulüp kanalına açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, "Belki ben de Mandzukic'e 'Come to Beşiktaş' derim" diyerek taraftarı heyecanlandırdı.

Son dakika! Domagoj Vida'dan Mandzukic açıklaması

Kulüp kanalına açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın yeni transferi Domagoj Vida, "Başkanım Zagreb'e gelmişti. Bana çok ilgi gösterdi. Beşiktaş'a gelme kararını o zaman vermiştim, bekledim ve buradayım. Belki ben de Mandzukic'e "Come to Beşiktaş" derim. Sosyal medya hesabım yok, arkadaşlarım gönderdi ben de oradan izledim videoyu. Geçen sene Beşiktaş'a rakip olmuştum. Bu sene Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim ama lig maçlarını pek takip edemedim, geleceğim takım olduğu için bilgiler aldım" dedi.

Beşiktaş'ta Sturridge bombası...

Modric'in kensisine Pepe'yi anlattığını ifade eden Vida, "Nasıl biri olduğunu biliyorum. Mitrovic ile de tanışıyoruz, burada birlik olacağız. Havaalanında Beşitkaş'ın muhteşem taraftarını gördüm. Sakatlandığımda bana ilgilerini de gördüm. Beşiktaş için her şeyimi vereceğim" dedi.

Heynckes ile bir sene tanışma fırsatı bulduğunu söyleyen deneyimli futbolcu, "Bayern Münih büyük takım ama top yuvarlak, elimizden ne geliyorsa yapacağız. Asıl mevkim stoper ama sağ bek ve sol bekte de oynarım. Ne görev verilirse sahada görevimi yaparım. Daha önce istanbul'a geldim ama gezemedim. Ben ve eşim burada uzun süre yaşamak için geldik" dedi.

Yıldız futbolcu röportajı "Alemin gözü yaşlı, Vida artık Beşiktaşlı" sözleriyle bitirdi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Vida istanbul'da

Beşiktaş, Domagoj Vida'yı KAP'a bildirdi

​Beşiktaş, Domagoj Vida ile 4.5 yıllık anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde;

Domagoj Vida ile 2017-2018 Sezonu 2.devresinden itibaren 2021-2022 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ