MENÜ

1907 Fenerbahçe espor takımı Kore'ye gidiyor

1907 Fenerbahçe LOL Şampiyonluk Ligi'nin başlamasına sayılı günler kala Kore'ye gidiyor. Sarı-Lacivertli takım son antrenmanlarını burada gerçekleştirecek

1907 Fenerbahçe espor takımı Kore'ye gidiyor

League of Legends’da Geçen senenin TBF şampiyonu olan 1907 Fenerbahçe espor takımı lig öncesi son antrenmanlarına Kore’de devam edecek.

League of Legends’in en önemli bölgelerinden biri olan Kore league of legends’ın başlama tarihinden itibaren words’ü domine eden bir bölge olma başarısı gösterdiler. Mantalite olarak diğer bölgelerden çok öndeler. Çok eskiye dayanan espor kültürü oyuncular arasındaki rekabetin çok kızgın oluşu Kore’yi öne çıkaran nedenlerden sadece birkaçı.

Bu sene şampiyonluk liginin bir önce ki senelere göre daha da rekabet içinde geçeceğini tahmin etmek zor değil.Ligin başlamasına sayılı günler kala takımlar son bireysel ve taktik antrenmanlarını yapmaya başladılar.

Geçen senenin şampiyonu 1907 Fenerbahçe ekibi son antrenmanlarını LCK takımlarla hazırlık maçları yapmak için Kore’ye gitmeye hazırlanıyor. O seviyelere gelmek için o bölgede ki takımlarla oynayarak tecrübelerini artırmalarını gerektiğini düşünen 1907 Fenerbahçe ekibi 1 hafta Kore’de antrenman yapacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ