MENÜ

Şenol Güneş garantisi

Siyah-Beyazlılar’ın hocası, Avrupa’daki başarılı işlere ikinci yarıda Süper Lig yarışını da eklemekte. Şenol Güneş’in yakın çevresiyle, “Daha önce yaptık, yine yapabiliriz. Tabloyu tam tersine çevirecek potansiyel bizde var” mesajlarını paylaştığı öğrenildi.

Şenol Güneş garantisi

Beşiktaş, son 2 sezonun aksine ilk yarıda hatırı sayılır puan kayıpları yaşadı. Bu süreç, Şampiyonlar Ligi’ndeki tarihi başarılara rağmen teknik direktör Şenol Güneş’in keyfini bir hayli kaçırmış durumda. Siyah-Beyazlılar’ın hocası, şimdiden ikinci devrenin hem Avrupa hem de lig hesaplarına kafa yoruyor. Deneyimli çalıştırıcıya göre Kartal, ikinci yarıda her 2 kulvarda da fark yaratacak.

‘Bu seviyeye alışmalıyız’

Bayern Münih eşleşmesi için, “Bu seviyelerde rakip seçemezsiniz. Eğer Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kaldıysanız Bayern de çıkar, Real de. Beşiktaş olarak bu seviyelerde oynamaya alışmalıyız” ifadelerini kullanan Şenol Güneş, lig yarışından da kopmayacakları inancında.

Şenol Güneş'ten transfer açıklaması

‘Lehimize çevirebiliriz’

Süper Lig’deki yarışın her geçen gün daha da güçleştiğini belirten Güneş, takvime dair yakın çevresiyle şu duyguları paylaşıyor: “Avrupa’da bu kadar yakın seyreden başka bir lig yok. Son 2 şampiyonluk bize büyük bir deneyim kazandırdı. Zaten kadromuzda da hem yerli hem yabancı çok sayıda tecrübeli futbolcuya sahibiz. Puan farkı açısından endişeli değilim. İkinci yarıda iyi bir seri yakalarsak her şeyi kendi lehimize çevirebiliriz.”


İşte Cenk Tosun'un imza atacağı tarih

Haberin Devamı
YORUM YAZ