MENÜ

Ahmet Nur Çebi: Lütfen maça gitmeyin

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bayern Münih’in 20 Şubat’taki dev maç öncesi Türk taraftarlara da bilet satması için, “Yazılı başvurumuza rağmen bilet satılıyorsa seyircimizden karşılaşmaya gitmemelerini rica ediyorum” dedi.

Ahmet Nur Çebi: Lütfen maça gitmeyin

Bayern Münih’in, Beşiktaş ile 20 Şubat’ta Allianz Arena’da oynayacağı Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçı öncesinde resmi internet sitesinden Türk taraftarlar dahil parasını ödeyen herkese bilet satışı yapması siyah-beyazlıları şaşırttı.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Türk taraftarlara bir kez daha maça gitmemeleri çağırısında bulundu.

Çebi, “Bayern Münih’e maça taraftar götürmeyeceğimizi ve Avrupa’daki Türk taraftarlara da bilet satılmamasını yazılı olarak bildirmiştik. Fakat Alman kulübünün buna rağmen internet üzerinden veya başka bir yolla Türk seyircilere bilet satma durumu söz konusu ise taraftarımızdan ricam; maça gitmemeleridir. Maalesef haksız bir cezayla karşı karşıyayız. Taraftarımızın büyük bir duyarlılıkla maçı olay çıkarmadan seyredeceklerini biliyorum. Ama olası bir provokasyon içeren hareket karşısında sıkıntılar olabilir. Böyle bir durumda Beşiktaş maddi ve manevi çok ciddi zarara uğrar” dedi.

Beşiktaşlı taraftarların tıpkı Leipzig maçındaki gibi duyarlılık göstereceklerine inandığını da kaydeden Çebi, “Seneye Avrupa’ya gidememek demek, kulübümüze telafisi çok zor zararlar vermek demektir. İnşallah, Bayern Münih gibi bir takımı eleyerek yolumuza devam ederiz. Ben taraftarımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ