MENÜ

Space Soldiers Bir Gururu Daha Yaşattı

Space Soldiers stickerları artık Steam Market’te olacak. Valve ekibi Minör Challangers’larından Space Soldiers ve diğer takımları ELEAGUE Major: Boston 2018 turnuvasının çıkartmalarını ekledi.

Space Soldiers Bir Gururu Daha Yaşattı

Türk oyunculardan oluşan Space Soldiers takımının Counter-Strike: Global Offensive kadrosu geçtiğimiz ay Avrupa Minor turnuvasında şampiyon olarak tamamlamıştı. Bu şampiyonlukları, takıma 30.000$ ödül ile birlikte Boston‘da gerçekleşecek ELEAGUE Major 2018 elemelerine davetiye kazandırmıştı.

Valve‘ın bugün yaptığı açıklamaya göre bundan sonra major elemeleri kaldırılacak ve major turnuvalarda 16 yerine 24 takım yer alacak. Bu da demek oluyor ki normalde elemelere katılması gereken yeni efsaneler (new legends) ve meydan okuyucuların (challengers) artık elemelere katılması gerekmiyor.

Space Soldiers stickerları artık Steam Market’te olacak. Valve ekibi Minör Challangers’larından Space Soldiers ve diğer takımları ELEAGUE Major: Boston 2018 turnuvasının çıkartmalarını ekledi.

Artık Space Soldiers sevenleri Xantares, Paz, Calyx, Maj3r, Ngin oyuncularının imzalarını silahlarına yapıştıracak ve gururla düşmanları vuracak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ