MENÜ

İşte Cristiano Ronaldo'nun asıl sorunu...

Cristiano Ronaldo, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın ardından yaptığı açıklamada kariyerini Real Madrid'de bitirmek istediğini ancak bunun tamamı ile kendisine bağlı olmadığını söylemişti. Portekizli süperstarın bu imalı sözlerinin altında yatan gerçeğin ne olduğuysa bugün ortaya çıktı.

İşte Cristiano Ronaldo'nun asıl sorunu...

Ballon d'Or 2017'yi kazandıktan sonra Real Madrid'le de Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda zafere uzanan Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılacağına yönelik birtakım iddialar ortaya atılmıştı.

Portekizli yıldız ise dünya şampiyonu oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada kariyerini Real Madrid'de sonlandırmak istediğini söylemiş fakat bu durumun sadece kendisine bağlı olmadığını belirtmişti.

Ronaldo'nun bu imalı ifadelerinin altında neyin yattığıysa bugün ortaya çıktı. İspanyol basınının iddiasına göre yıldız futbolcu, Madrid yönetiminden sözleşmesinin iyileştirilmesini talep ediyor.

İddialara göre en çok kazanan futbolcular listesinde Paris Saint Germainli Neymar ile Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin ardından üçüncü sırada yer alan Ronaldo, bu durumu kabullenemiyor.

Şayet Portekizli süperstarın bu talebi Madrid yönetiminden karşılık bulmazsa yıldız oyuncunun PSG'den gelecek bir teklife hayır demeyeceği konuşuluyor.

Süper bilgisayar Bayern Münih-Beşiktaş maçının skorunu verdi


Fanatik yazarlarının Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı yorumları

Haberin Devamı
YORUM YAZ