MENÜ

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı kaç kaç? Gs-Malatya canlı skor...

Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçı başladı. İki takım taraftarlarıda merakla maçın sonucunu bekliyor. Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı kaç kaç? Gs-Malatya canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz...

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı kaç kaç? Gs-Malatya canlı skor...

Galatasaray ile Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 16. hafta maçında kozlarını paylaşıyor. Başakşehir'in kazanmasının ardından bu maç Galatasaray için daha büyük önem arzediyor. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Igor Tudor rahatsızlanan Serdar Aziz yerine Ahmet Çalık'a görev verdi. Yine Garry Rodrigues bu hafta yedekler arasında. Yasin Özteki 11'de başlıyor...

İKİ TAKIMIN 11'LERİ...

YENİ MALATYA: Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Cissokho, Azubuike, Murat, Aytaç, Pereira, Turgut, Boutaib.

YEDEKLER: Farnolle, Seth, Murat, Ferhat, Rahman, Barazite, Eren, Adem, Batuhan, Dening.

GALATASARAY: Muslera, Denayer, Maicon, Ahmet, Linnes, Fernando, Ndiaye, Yasin, Feghouli, Belhanda, Gomis.

YEDEKLER: Carrasso, Batuhan, Serdar, Selçuk, Sinan, Donk, Tarık, Koray, Rodrigues, Eren

GALATASARAY-YENİ MALATYA CANLI YAYIN

Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni Malatya Stadı’nda saat 16.30’da oynanacak karşılaşmayı, hakem Ali Palabıyık yönetecek. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Süper Lig’de 32 puanla lider durumda bulunan sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Mariano Filho, Tolga Ciğerci ve Iasmin Latovlevici forma giyemeyecek.

Öte yandan, Galatasaray’da Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi Maicon Roque, Papa Alioune Ndiaye ve Sofiane Feghouli sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Galatasaray, Süper Lig’deki son 3 deplasman maçından puan çıkaramadı. Sarı-kırmızılılar, 10. haftada Trabzonspor’a (2-1), 12. haftada Medipol Başakşehir’e (5-1), 14. haftada ise Beşiktaş’a (3-0) yenilmekten kurtulamadı.

Diğer yandan, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Sivas Belediyespor’a karşı oynamayarak kırmızı kart cezasını dolduran Bafetimbi Gomis, takımdaki yerini alabilecek.

GÜNÜN EN ÖNEMLİ GALATASARAY HABERLERİ...

İtalyan basınında çıkan haberler, Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıracak. Juventus'un devre arası Roma'nın sol beki Palmieri için teklif yapacağı iddia edildi. Alex Sandro ve Galatasaray'la sezon sonu için ön protokol imzaladığı öne sürülen Asamoah gibi sol bekleri bulunan Juve'nin bu transfer için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Geçen sezonki sakatlığından yeni kurtulan Palmieri'nin de Juventus'a gitmek istediği belirtildi. Asamoah'ı sezon sonunda bedelsiz olarak G.Saray'a gönderecek İtalyan devinin, Sarı-Kırmızılı takımın erken bir hamlede bulunması ihtimaline karşılık Palmieri'yi gözüne kestirdiği belirtildi.

HAMLE İHTİMALİ

Ayrıca Sandro için de birçok takım sırada bulunuyor. Galatasaray, ocaktaki ara transfer döneminde teklifte bulunursa, Juventus'a makul de olsa bir miktar para ödemek zorunda.

Belhanda'nın beklentileri karşılayamamasının sebeplerinden biri olarak alternatifsiz kalması gösteriliyor. Yönetimin de bu sebeple ara transfer döneminde bir hamlede bulunması bekleniyor. Bu konuda Kayserispor'dan Deniz Türüç'ün ismi geçiyordu. Ancak 1.91 boyundaki futbolcu, ön libero ve merkez orta saha olarak görev yapıyor.

Dün Daily Star'da çıkan bir haber, gözleri İngiltere'ye çevirdi. Liverpool'da fazla forma şansı bulamayan 21 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu Marko Grujic'in Galatasaray'la temaslarda bulunduğu yazıldı. Hatta bu konuyla ilgili görüşmeler de ortaya çıktı.

JASON DENAYER ÖRNEĞİ GİBİ

Fazla forma fırsatı bulamayan Grujic, Liverpool Yönetimi'yle görüşerek kiralık olarak G.Saray'a gitmek istediğini söyledi. Ayrılma talebi olumlu karşılandı ancak İngiltere dışına çıkmaması istendi. Bu sayede oyuncunun gelişiminin daha yakından takip edileceği belirtildi. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon da Jason Denayer konusunda aynı sıkıntı yaşanmış ve Manchester City onu San-Kırmızılılar'a göndermemişti. Ancak bu sezon başında sorun çözüldü ve Belçikalı stoper, Türkiye'ye geldi.

15 GÜN İÇERİSİNDE NETLEŞECEK

1.91 boyundaki Grujic için bazı İngiliz ekiplerinin de devreye girdiği belirtildi. Hem orta sahanın ortası hem de ön liberoda görev yapabilen genç futbolcu, Younes Belhanda'yla birlikte Badou Ndiaye için de alternatif olabilecek özelliklere sahip. Ndiaye'yi de bazı İngiliz ekipleri yakından takip ediyor. Marko Grujic konusunda önümüzdeki 15 günde olumlu veya olumsuz anlamda bir yanıt alınması bekleniyor. Liverpool Kulübü inadından vazgeçerse, genç futbolcu Sarı Kırmızılı formayı giyecek. Aksi halde listedeki diğer isimlere ağırlık verilecek.

Garry Rodrigues’in imza gününde izdiham çıktı

Süper Lig’de Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’da, maç öncesi başarılı oyuncu Garry Rodrigues’in imza gününde izdiham yaşandı. Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bulunan Galatasaray Store’de planlanan imza günü nedeniyle yüzlerce taraftar saatler öncesinden mağaza önüne geldi.

Yoğun kalabalığın olduğu mağaza önünde çevik kuvvet ekipleri ve özel güvenlik görevlileri önlem alırken, Garry Rodrigues’in gelmesi ile izdiham yaşandı. Polis yaşanan izdihamı önleyemeyince, yıldız oyuncu mağazadan polis kontrolünde ayrılmak zorunda kaldı. Rodrigues, güçlükle bölgeden uzaklaştırılıp otele dönerken taraftarlar ile polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.




Haberin Devamı
YORUM YAZ