MENÜ

Verona, Milan'dan İtalya Kupası'nın rövanşını aldı

Bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Milan'a bir darbe de hafta içi İtalya Kupası'nda yendiği Verona'dan geldi. Milano temsilcisi, deplasmanda oynadığı mücadeleden puansız döndü.

Verona, Milan'dan İtalya Kupası'nın rövanşını aldı

Bu sezona flaş transferlerle giren ancak gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Milan'a bir darbe de Verona'dan geldi.

Hafta içinde İtalya Kupası'nda 3-0 yendikleri rakibiyle Serie A'nın 17. haftasında deplasmanda karşılaşan Milano temsilcisi 90 dakika sonunda sahadan aynı skorla mağlup ayrıldı.

Mücadelede gol perdesi 24. dakikada açıldı. Antonio Caracciolo'nun attığı golle 1-0 öne geçen Verona, devreyi de bu skorla önde kapattı.

Topla daha çok oynamasına rağmen bulduğu fırsatları değerlendiremeyen Milan, 55. dakikada ise kalesinde ikinci golü oldu. Verona'nın 17 yaşındaki forveti Moise Kean, takımı adına farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

Karşılaşmanın sonucunu tayin eden gol ise 77. dakikada Daniel Bessa'nın ayağından geldi ve Verona, üç puana üç golle ulaştı. Milan'da Suso, 90+1'de doğrudan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Bu sonuçla Serie A'da haftayı puansız kapatan Milan, 24 puan ve maç fazlasıyla 7. sıradaki yerini korudu.

Başakşehir-Antalyaspor maç sonucu: 4-1


Başakşehir-Antalya maçına damga vurdular...

Haberin Devamı
YORUM YAZ