MENÜ

Real Madrid'den PSG'li Neymar'a çılgın teklif!

Sezon sonunda Real Madrid'e transfer olacağı söylenen Neymar'la ilgili İspanyol basınından flaş bir iddia daha geldi. Diario Gol internet sitesinin haberine göre Madrid kulübünün başkanı Florentino Perez, Paris Saint Germainli yıldızın babasıyla buluştu. Telaffuz edilen meblağ ise yeni bir transfer rekoru.

Real Madrid'den PSG'li Neymar'a çılgın teklif!

Paris Saint Germain'in geçtiğimiz yaz Barcelona'dan 222 milyon euro karşılığında kadrosuna katarak transfer rekoru kırdığı Neymar'la ilgili Real Madrid iddiaları günden güne artıyor.

İspanya'da yayım yapan Diario Gol isimli internet sitesi, Brezilyalı süperstarı kadrosunda görmeyi çok isteyen başkan Florentino Perez'in Neymar'ın babasıyla buluştuğunu iddia etti.

Perez'in yıldız futbolcunun babasıyla yediği akşam yemeğinde ana konunun Neymar'ın Real'e transferi olduğu belirtilirken görüşmede telaffuz edilen meblağ ise dudak uçuklattı.

Buna göre Madrid ekibi, Neymar'ı kadrosuna katmak için Paris kulübüne 250 milyon euroluk rekor bir bonservis bedeli ödemeye hazır.

Haberde ayrıca Neymar'ın Perez'e Real'e gidebilmek için PSG başkanı Nasser Al- Khelaifi'ye her türlü baskıyı yapma sözü verdiği de yazıldı.

O MAÇIN ORANINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ... TIKLA OYNA...

Ricardo Quaresma bırakıyor!


Galatasaray'a Asamoah müjdesi!


Haberin Devamı
YORUM YAZ