MENÜ

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'tan Tudor'a tepki!

Galatasaray, ligin 16. haftasında Malatya deplasmanından 2-1'lik yenilgi ile ayrıldı. Maçın en çok tartışılan isimlerinden olan Igor Tudor'a tepki gösterenler arasında ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın fanatik Galatasaraylı eşi Okan Kurt da yer aldı.

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'tan Tudor'a tepki!

Evinde sergilediği performansı dış sahada ortaya koyamayan Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor'a misafir olduğu maçta yine kaybetti. Son 3 deplasman müsabakasını kaybeden Aslan, üst üste 4. mağlubiyetine uğradı ve bir klasiği yaşattı! Tudor'un öğrencileri, Başakşehir'in kazandığı haftada liderlik koltuğunu kaptırdı.

Mücadelenin ardından eleştirilerinde hedefindeki isim Igor Tudor'du. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın fanatik Galatasaraylı eşi Okan Kurt, sosyal medya hesabından hem yönetime hem de Hırvat teknik adama tepki gösterdi.

İşte Okan Kurt'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım:

Tudor, Artık gururlu bir spor adamı gibi istifanı et, artık Florya'da toplanıp nasıl olsa lideriz diye çıkıp açıklama da yapamayacaksınız. Deplasmanda kazanmadan , derbi yenmeden bu ülkede şampiyonluk yok. Sayın Yönetim , Sizleri saygı ile selamlıyoruz ve Ricamız Galatasaray kulübünün futbolunu gerçek sahibine teslim etmenizdir. Sizler eminizki kulübümüzün yönetilmesi konusunda elinizden geleni yapıyorsunuz fakat YEŞİL sahayı ve Floryayı sahibine teslim edin , protokolden geçin maçınız! izleyin.

Fatih Hocam , Sizi yürekden seven herkes sizi bekliyor , o telefon artık çalacak , gerekeni bizim için yapın Hocam.

Demet Akalının eşi Okan Kurttan Tudora tepki





Haberin Devamı
YORUM YAZ