MENÜ

Cristiano Ronaldo'dan Real Madrid açıklaması

Son zamanlarda hakkında Real Madrid'den ayrılacağına yönelik dedikodular çıkan Cristiano Ronaldo, şampiyonlukla tamamladıkları Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın ardından bu iddialara cevap verdi. Portekizli futbolcu, kariyerini İspanyol başkentinde tamamlamak istediğini söyledi.

Cristiano Ronaldo'dan Real Madrid açıklaması

Son zamanlarda hem takımın kötü gidişatı hem de hakkında çıkan vergi kaçırma suçlamaları nedeniyle zor günler geçiren Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'den ayrılacağı konuşuluyordu.

Kulübe yakın kaynaklar, Portekizli yıldızın Madrid'de mutsuz olduğunu ve avukatları aracılığıyla 1 milyar euro olan serbest kalma maddesinin makul bir seviyeye indirilmesi için çalışmalara başladığını belirtiyordu.

Portekizli süperstarın bu iddialara yanıtıysa dün kazandıkları Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinin ardından geldi.

Kariyerini Real Madrid'de tamamlamak istediğini belirten Ronaldo, bununla birlikte bu durumun sadece kendisine bağlı olmadığını söyleyerek olası bir transfer için de açık kapı bıraktı.

Bazı şeylerin kendisinin dışında geliştiğini belirten yıldız futbolcu, kendisine düşen görevinse sahaya çıkıp en iyi futbolunu oynamak olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen'den Devlet Bahçeli'ye yanıt


Fenerbahçe'de hedef yerli yıldızlar

Haberin Devamı
YORUM YAZ