MENÜ

Alvaro Negredo: Matador dansını umarım bir daha görürüz

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta konuk ettiği Osmanlıspor'u 5-1 mağlup ederek önemli bir üç puan aldı. Attığı 1 golle skora etki eden Alvaro Negredo, maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Alvaro Negredo: Matador dansını umarım bir daha görürüz



Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Kartal, Osmanlıspor karşısında etkili bir oyun ortaya koyarak sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller, Ryan Babel (3), Negredo ve Cenk Tosun'dan geldi. Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Alvaro Negredo, Osmanlıspor karşısında attığı golle ligdeki üçüncü golünü atmış oldu. Golcü oyuncu Negredo attığı golün sevincini Mustafa Pektemek, Necip ve Tolga Zengin'e sarılarak yaşadı.

İspanyol yıldız maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Negredo'nun açıklamaları şu şekilde:

Maçın ilk dakikasından beri, çok çalışılarak hak edilmiş bir galibiyet oldu. Bence maçı hak ettik.

Soyunma odasındaki bütün oyuncular oynamak istiyor. Benim de, diğer arkadaşlarımın da yedek kulübesinde beklediği anlar oldu. Hepimiz takım için çalışıyoruz.

'Matador dansını umarım bir daha görürüz'

Golden sonraki matador dansını bir daha görecek miyiz? sorusuna Negredo, "Umarım bir daha görürüz. Hem benim için, hem de takım için iyi olur. dedi.


Quaresma ile Negredo tartıştı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ