MENÜ

Galatasaray 1-2 Yeni Malatya | GS-Yeni Malatya

Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçı başladı ve heyecan dorukta. Başakşehir'in kazanmasının ardından maç iki takımın için daha büyük önem kazandı. Karşılaşmanın spikerli anlatımı bu haber üzerinden izleyebilirsiniz...

Galatasaray 1-2 Yeni Malatya | GS-Yeni Malatya



Galatasaray deplasman kabusunu Yeni Malatyaspor karşısında bitirmeye kararlı. Ligde çıktığı son 3 deplasman maçında Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş’a mağlup olan Cim Bom’da, şeytanın bacağını kırmak için zafer planı hazırlandı. Aslan’ın hocası Tudor, kritik viraj öncesi gerçekleşen son 2 taktik idmanın tamamını gol çalışmalarına ayırdı. Hırvat teknik adam, Yeni Malatya karşısında ilk düdükle birlikte önde baskı kuran ve sürekli rakibi hataya zorlayan bir takım görmek istiyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'un ilk 11'i: Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Cissokho, Azubuike, Murat, Aytaç, Pereira, Turgut, Boutaib

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Denayer, Maicon, Ahmet, Linnes, Fernando, Ndiaye, Yasin, Feghouli, Belhanda, Gomis

O MAÇIN ORANINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ... TIKLA OYNA...

Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni Malatya Stadı’nda saat 16.30’da oynanacak karşılaşmayı, hakem Ali Palabıyık yönetecek. beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak maçın canlı skor takibi ve anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Süper Lig’de 32 puanla lider durumda bulunan sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Mariano Filho, Tolga Ciğerci ve Iasmin Latovlevici forma giyemeyecek.

Öte yandan, Galatasaray’da Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi Maicon Roque, Papa Alioune Ndiaye ve Sofiane Feghouli sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Galatasaray, Süper Lig’deki son 3 deplasman maçından puan çıkaramadı. Sarı-kırmızılılar, 10. haftada Trabzonspor’a (2-1), 12. haftada Medipol Başakşehir’e (5-1), 14. haftada ise Beşiktaş’a (3-0) yenilmekten kurtulamadı.

Diğer yandan, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Sivas Belediyespor’a karşı oynamayarak kırmızı kart cezasını dolduran Bafetimbi Gomis, takımdaki yerini alabilecek.


Evkur Yeni Malatyaspor-Galatasaray maç sonucu: 2-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ