MENÜ

Kayserispor'da Sumudica paniği!

Kayserispor’u uçuran ve 15 maçta 27 puan kazandıran Marius Sumudica ile ülkesinin köklü takımı Steaua Bükreş’in yanı sıra Avrupa kulüpleri yakından ilgileniyor. Üstelik Rumen hocanın sözleşmesinde ‘500 bin Euro’ya serbest kalır’ maddesi var.

Kayserispor'da Sumudica paniği!

Sezon başında Kayserispor’a soru işaretleriyle gelen ancak Sarı-Kırmızılı takımın başında harikalar yaratan Marius Sumudica, kısa sürede isminden söz ettirdi. Geçen sezon son anda kümede kalan Kayserispor’a 15 haftada 27 puan kazandıran 46 yaşındaki çalıştırıcı ile ülkesinin önde gelen takımlarından Steaua Bükreş bir süredir yakından ilgileniyor. Yeni ismi FCSB olan Romanya ekibi, Sumudica’yı isteyen tek takım değil. Başarılı teknik adamın ismi, Avrupa’daki bazı kulüplerin de gündeminde. Kayserispor’u paniğe sokan nokta ise hocanın sözleşmesindeki bir madde. O maddede, ‘500 bin Euro’ya serbest kalır’ ibaresi yer alıyor.

İgor Tudor örneği

Yazın yapılan protokolde, her iki taraf da ilerleyen süreçte ağır tazminat şartlarıyla karşılaşmamak için mukaveleye böyle bir madde eklemişti. Benzer durum geçen sezon Karabükspor’da yaşanırken, Tudor 150 bin Euro’luk serbest kalma bedeliyle Galatasaray’ın yolunu tutmuştu.

Safa Can Konuksever


Erol Bedir: Hesabımıza, kitabımıza, takımımıza bakar ve gerekeni yaparız

Haberin Devamı
YORUM YAZ