MENÜ

Fikret Orman kararını verdi! 3 futbolcu için 40 milyon Euro...

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında büyük bir başarı gösterip son 16’ya kalan ve Bayern Münih ile eşleşen Beşiktaş’ta yönetim bir yandan da yıldızlarına gelecek olan teklifleri bekliyor.

Fikret Orman kararını verdi! 3 futbolcu için 40 milyon Euro...

Cenk Tosun başta olmak üzere Oğuzhan Özyakup ve Dusko Tosic’in Avrupa’nın önemli takımlarının kıskacında olmasını fırsat bilen siyah beyazlılar, gelir beklentilerini de en yukarı çekti.

Cenk’in İngiltere’nin çeşitli takımlarının, Ozzie’ye son olarak Hertha Berlin’in ve Tosic’in de Everton’un radarına girmesiyle artık işi ciddiye alan başkan Fikret Orman, bu üç futbolcunun satılması halinde 40 milyon Euro’luk bir gelir bekliyor.

Artık futbolcu satmanın geldiğini düşünen ve bunu da artık hemen hemen her yerde dillendiren Orman, kurmayları ile de bir toplantı yaptı.

Bayern Münih'ten Florian Thauvin bombası

Başkan Orman'ın bu toplantıda şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

Benim görüşüm şimdilik astronomik bir rakam gelmediği takdirde oyuncu satmamak. Özellikle Cenk’in şu an kalmasından yanayım. Ancak kulübün menfaati daha önemli. İstediğimiz rakamlara gelinirse kime olursa olsun satarız. Yerine de uygun isimleri buluruz.

İLK HEDEF BORÇLARI HAFİFLETMEK

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, oyuncu satma konusuna sıcak bakmasının altında borçların yattığı öğrenildi.

Orman’ın oyuncu satışının gerçekleşmesi durumunda kısa vadede futbol takımına olan bütün ödemeleri yapıp borçları kapatmayı düşündüğü bundan sonra da mali yapıyı düzeltme anlamında adımlar atılacağı belirtildi.

Kaynak: Habertürk

Harekat başladı! İşte transfer listesi...

Haberin Devamı
YORUM YAZ