MENÜ

Fenerbahçe'de sistemin kilidi Josef de Souza!

Fenerbahçe'de sistemin başarılı işlemesi dikkat çekerken, Josef de Souza’nın rolü öne çıkıyor. Brezilyalı, hem savunma yapıp hem hücumu hızlı başlatan kilit isim oluyor.

Fenerbahçe'de sistemin kilidi Josef de Souza!

Fenerbahçe’de son 6 maçta lig ve kupada alınan galibiyetler moralleri artırdı. Sarı-lacivertlilerde özellikle Aykut Kocaman oturtmaya başladığı sistemin işlemesi de keyifleri yerine getirdi.

Sezon başından bu yana planlanan futbolun yeni yeni istenen düzeye gelmesinde birçok faktör öne çıkıyor. Ancak ilk 11’de Kocaman’ın en güvendiği isimlerin başında gelen Josef de Souza’nın başarısı dikkat çekiyor.

Takımın başına geçtiği günden bu yana Souza’ya her zaman ayrı parantez açan Kocaman, sistemin işlemesinde bu durumun önemine vurgu yapıyor.

Fernandao ülkesine dönüyor!

Orta sahada hem savunma hem de hücum anlamında Brezilyalı orta sahaya oldukça fayda sağlıyor. Hızlı pas futbolu oynamaya çalışan sarı-lacivertlilerde, kesici özelliğiyle başarılı olan tecrübeli yıldız, takım hücuma kalkarken de doğru pas ve oyunuyla sivriliyor. Son oynanan Bursaspor deplasmanında da 29 yaşındaki futbolcu, pas isabeti, savunmadaki kesiciliği ve orta sahadaki köprü göreviyle alkış topladı.

İngiliz kulüplerinin de takibinde olan Josef de Souza’yı Aykut Kocaman’ın kesinlikle bırakmak istemediği vurgulandı.

Kaynak: Skorer

Fenerbahçe'den Cengiz Ünder atağı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ