MENÜ

‘200 milyon Euro'yu getir, hemen git!'

İspanyol devi Real Madrid ile 2021 yılında kontratı sona erecek olan Cristiano Ronaldo, Los Galacticos’tan yeni bir sözleşme bekliyor. Ancak Eflatun-Beyazlılar’ın Başkanı Florentino Perez, şu anda 32 yaşında olan Portekizli yıldız ile şimdiden görüşmelere başlamayı düşünmüyor.

‘200 milyon Euro'yu getir, hemen git!'

İspanyol devi Real Madrid ile 2021 yılında kontratı sona erecek olan Cristiano Ronaldo, Los Galacticos’tan yeni bir sözleşme bekliyor.

Ancak Eflatun-Beyazlılar’ın Başkanı Florentino Perez, şu anda 32 yaşında olan Portekizli yıldız ile şimdiden görüşmelere başlamayı düşünmüyor. Tecrübeli futbolcunun bu durumdan rahatsız olduğu ve takımdan ayrılmak istediği haberleri basına yansıyınca Madrid temsilcisinin, CR7’ye bir uyarıda bulunduğu öne sürüldü.



Diario Gol’un haberine göre, Portekizli süperstar, takımdan ayrılması durumunda sözleşmesindeki madde gereği İspanyol ekibine 200 milyon Euro (909 milyon TL) ödemek zorunda kalacak. Bu astronomik rakamı ödemek istemeyen yıldız oyuncunun, nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Bayern Münih'ten Florian Thauvin bombası


Haberin Devamı
YORUM YAZ