MENÜ

Bursa'da Le Guen şoku!

Trabzon yolculuğu öncesi takımla havalimanına giderken otobüste rahatsızlanan Bursaspor’un hocası, apar topar hastaneye kaldırıldı. Tüm ısrarına rağmen doktorların ‘1 gece kalmalısın’ dediği Paul Le Guen, bugün Trabzon’a gidip, maçta kulübede olacak.

Bursa'da Le Guen şoku!

7 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta Fenerbahçe önünde bozulan ve Trabzonspor deplasmanında yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapan Bursaspor’da dün flaş bir gelişme yaşandı... Yeşil- Beyazlı kafile, deplasman yolculuğu için otobüsle havalimanına hareket ederken, teknik direktör Paul Le Guen aniden rahatsızlandı. Şiddetli karın ağrısı yaşayan Fransız hoca, Yenişehir Havalimanı’na yakın özel bir hastaneye kaldırılırken, oyuncular özel uçağa gönderildi. Geçen hafta da bağırsak enfeksiyonu geçiren tecrübeli hocada önemli bir sağlık sorunu tespit edilmezken, yine de hem hastane doktorları hem de kulüp doktoru 1 gece müşahede altında kalmasını kararlaştırdı.



Takımı bekletti ama...

Le Guen’in ısrarla takımın başında olmak istemesi üzerine takım 1 saat ekstradan havalimanında bekletilirken, nihayetinde Fransız hoca hastanede kaldı ve Bursaspor kafilesi ertelemeli olarak Trabzon’a uçtu. Bugün son kontrolleri yapılacak olan Le Guen, saat 13.00’te uçakla Trabzon’a gidecek ve 19.30’daki maçta takımının başında olacak.


Ali Ay: Bir hocamızda problem yoktu o da oldu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ